Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bristol Rovers vs Luton ponturi si pronosticuri 16.08.2022

Marti, de la ora 21:45, Bristol Rovers o intalneste pe Luton, totul in urma unui duel care se va disputa in runda cu numarul 4 din Championship.
Bristol Rovers vs Luton
August 16,2022
21:45

Ponturi pariuri si pronostic analizat Bristol Rovers vs Luton

Oaspetii au inceput greu sezonul si drept urmare ma astept sa vad lucrul acesta si pe terenul lui Bristol City. Drept urmare, 1X va recomand, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Bristol Rovers – Luton

ambele marcheaza - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Bristol Rovers

  • Dupa doua runde in care a fost invinsa dupa doua meciuri spectaculoase, Bristol Rovers a jucat ceva mai bine si a reusit sa obtina primul punct al sezonului.
  • In runda anterioara a jucat bine pe terenul lui Wigan, acolo unde a incheiat 1-1 si drept urmare a acumulat primul punct de pana acum.
  • Se afla pe penultimul loc in clasamentul Championship, cu un punct si asta din trei meciuri. Partea buna este ca nu da inapoi, toate cele trei dueluri din campionat au adus goluri de ambele parti.

Luton

  • echipa mica, iar inceputul acesta de sezon a lasat de dorit. Drept urmare, ea se afla pe locul 1, cu 2 puncte si acelea dupa remize in primele doua meciuri.
  • In etapa trecuta nu a reusit sa tina pasul cu Preston North End. Dupa un meci pe care l-a jucat acasa nu a putut inscrie si la final a fost invinsa cu scorul de 1-0.
  • Spre deosebire de adversara ei, toate meciurile jucate de Luton in decursul acestui sezon s-au incheiat cu cel mult trei modificari ale tabelei.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul