Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Breidablik vs Buducnost ponturi si pronosticuri 21.07.2022

Joi, de la ora 22:15, Breidablik o intalneste pe Buducnost, intr-un meci care se va desfasura in prima mansa a turului II de calificare in grupele Europa Conference League. Partida se va juca pe Kopavogsvollur din Kopavogur (Islanda).
Breidablik vs Buducnost
July 21,2022
22:15

Ponturi pariuri si pronostic analizat Breidablik vs Buducnost

Categoric nu este genul de meci unde sa speram ca exista o favorita certa si sa mizam pe aceasta, insa faptul ca se joaca in Islanda ii ofera echipei gazda un avantaj. Recomandarea mea este DNB Breidablik, cota 1.60 la Superbet.

Ponturi Breidablik – Buducnost

DNB Breidablik - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Breidablik

  • Fotbalul bun practicat de Breidablik i-a adus patru victorii, cat si un rezultat de egalitate in ultimele cinci dueluri oficiale indiferent de competitie.
  • Ea a luat parte deja la Europa Conference League, iar in primul tur a dispus cu 5-1 la general de UE Santa Coloma (Andorra), dupa ce returul l-a castigat cu 4-1.
  • Imediat dupa ce a trecut de formatia din Andorra, a urmat un duel din campionatul intern pe care l-a castigat si pe acela. 3-2 cu Keflavik, iar Breidablik este lider in Islanda, cu 34 de puncte din 39 maxim posibile.

Buducnost

  • Muntenegrenii de la Buducnost stiu cum sa puna problema si in cupele europene, aratand asta si in turul anterior de calificare.
  • Cu o dubla mansa grea in fata unde au intalnit-o pe KF Llapi, a fost nevoie de un joc extraordinar in plan ofensiv pentru a se putea impune si totul a decurs asa cum a vrut.
  • De altfel, avantajul l-a luat in tur, atunci cand a castigat cu 2-0, iar in cea de-a doua mansa s-a relaxat putin si 2-2 a fost scorul in fata formatiei kosovare.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul