Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brazilia vs Bolivia ponturi pariuri și pronosticuri 09.09.2023

Meciul dintre Brazilia și Bolivia se joacă sâmbătă, 9 septembrie, în prima rundă din preliminariile CM 2026. Partida va avea loc pe „Estadio Olimpico do Para”, cu începere de la ora 03:45. Meci ușor pentru brazilieni?
Brazilia vs Bolivia
September 09,2023
03:45

Ponturi Brazilia vs Bolivia

ambele marchează - cotă 1.75 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brazilia vs Bolivia

Diferența de valoare între cele două naționale este uriașă și mă aștept ca Brazilia să facă spectacol, mai ales că joacă în fața propriilor suporteri. Nu cred că Bolivia poate produce surpriza, iar recomandarea mea este pronosticul „Brazilia câștigă ambele reprize”, în cotă 1.50 la Unibet!

Brazilia

  • Brazilia a dezamăgit la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de Croația la penalty-uri. Din 2002 nu a mai câștigat echipa ”Carioca” Cupa Mondială.
  • ”Selecao” vine după 3 partide amicale, meciuri în care nu a impresionat. A pierdut cu Maroc (2-1) și Senegal (2-4), iar cu Guinea s-a impus cu 4-1.
  • Naționala pregătită de Fernando Diniz nu se poate baza pe Vinicius Jr. și nici pe Lucas Paqueta. În schimb, Neymar a fost convocat pentru acest joc.
  • Așa cum era de așteptat, Brazilia domină clar duelurile directe cu Bolivia – a câștigat ultimele 3 întâlniri fără să primească gol (3-0/5-0/0-3). Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Alisson – Danilo, Marquinhos, Gabriel, Lodi – Casemiro, Guimaraes – Raphinha, Neymar, Martinelli – Richarlison

Bolivia

  • Bolivia nu a participat la Cupa Mondială din Qatar – a terminat preliminariile sud-americane pe locul 9 din 10.
  • De altfel, Bolivia este cea mai slabă selecționată din America de Sud.
  • Naționala pregătită de Gustavo Costas a câștigat o singură dată cu Brazilia în ultimii 20 de ani. Poate produce surpriza?
  • Înainte de a da piept cu Brazilia, Bolivia a disputat mai multe partide amicale. Ultimul joc a fost cu Panama, pierdut cu 2-1.

ECHIPA PROBABILĂ: Lampe – Sagredo, Quinteros, Roca – Diego Bejarano, Danny Bejarano, Quiroga, Sagredo, Fernandez – Moreno, Vaca

Pariază pe COTA 1.50 la Unibet!

Plasează pariul