Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Braunschweig vs Hamburger SV ponturi pariuri si pronosticuri 17.07.2022

Meciul dintre Braunschweig si Hamburger SV se joaca duminica, 17 iulie, in runda cu numarul 1 din 2. Bundesliga. Partida va avea loc pe "Eintracht-Stadion", cu incepere de la ora 14:30.
Braunschweig vs Hamburger SV
July 17,2022
14:30

Ponturi Braunschweig vs Hamburger SV

victorie FCSB - Cota 1.57 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Braunschweig vs Hamburger SV

Hamburger SV are nevoie de un start in forta, de o victorie de moral si ma astept sa se impuna, mai ales ca intalnesc o nou-promovata. Ca valoare si lot, oaspetii sunt clar peste adversara sa. Recomand pronosticul „2 solist”, la o cota de 1.57 la 888sport!

Braunschweig

  • Braunschweig tocmai a promovat in Liga a 2-a din Germania, dupa ce a incheiat pe locul secund in Liga a 3-a.
  • In perioada de pregatire a disputat o serie de 4 partide amicale, insa adversarii au fost modesti, iar rezultatele nu sunt de luat in calcul.
  • O singura data a castigat cu Hamburger SV, iar asta s-a intamplat tocmai in 2014. O victorie in acest joc primeste o cota de 5.30!

Hamburger SV

  • Hamburger SV a fost foarte aproape de promovarea in Bundesliga. A incheiat pe 3 in sezonul precedent, loc de baraj, acolo unde a dat peste Hertha Berlin – victorie cu 1-0 in tur si infrangere cu 2-0 in retur.
  • Inainte de primul joc oficial, Hamburger SV a disputat 3 partide amicale, cu Basel (victorie cu 5-1), Aris (victorie cu 4-3) si cu Hajduk Split (2-2).
  • Hamburger SV a castigat ultimele 3 dueluri directe cu Braunschweig – ultima intalnire avea loc in 2021, in Cupa, meci castigat cu 2-1.

Pariaza pe COTA 1.57 la 888sport!

Plasează pariul