Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brann vs Alkmaar ponturi și pronosticuri 31.08.2023

De la ora 20:00, joi seara, Brann primește vizita lui Alkmaar ăntro partidă din cadrul returului play-off-ului Europa Conference League. 1-1 a fost scorul din tur.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brann vs Alkmaar

Evoluția ambelor echipe a fost extrem de bună în plan ofensiv și astfel au înscris cel puțin un gol în fiecare din ultimele lor cinci dueluri direce ceea ce mă convinge să optez pentru ambele marchează, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Brann – Alkmaar

victorie Wolfsburg - Cota 2,15⭐
Pariază acum

Brann

  • Campionatul Norvegiei este în plină desfășurare, dar Brann nu a mai jucat de o săptămână pentru a avea timp să pregătească play-off-ul Europa Conference League.
  • Există potențial, cu atât mai mult că a reușit să deschidă scorul pe terenul lui Alkmaar. Castro a făcut lucrul acesta și 12 minute mai târziu a fost restabilită egalitatea.
  • Revenirea pe terenul propri reprezintă un motiv în plus să spere la succes. A câștigat acasă patru din ultimele cinci dueluri.

Alkmaar

  • Campionatul din Olanda a început de puțin timp, iar Alkmaar a reușit să obțină maximum de puncte după două etape.
  • De altfel, primele patru dueluri oficiale din acest sezon a reușit să le câștige, iar singurul în care nu a izbutit lucrul acesta a fost în turul play-off-ului.
  • A trebuie să revină de la 0-1 pe tabelă și a reușit lucrul acesta. Chatzidiakos este omul datorită căruia AZ a rămas neînvinsă în urma primului duel.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene

Plasează pariul