Meciul zilei: Braga vs Sporting

Un alt super duel ce ne este oferit în această zi de luni este partida dintre Braga și Sporting ce se va disputa începând cu ora 22:15 pe stadionul Municipal de Braga. Cele două formații se află pe primele poziții în campionatul portughez unde an de an s-au luptat pentru cupele europene, verzii având câștig de cauză întotdeauna, însă de această dată lucrurile par să fie echilibrate.
Porto - Sporting

Braga reușește să debuteze cum nu se putea mai bine în campionat până în acest moment și este pregătită să nu piardă contactul cu liderul din Portugalia deoarece își dorește să aibă un cuvânt de spus la câștigarea titlului, și nu cum s-a întâmplat în anii precedenți. Cei de la Braga sunt conștienți de faptul că au o valoare în minus față de alte combatante, însă experiența acumulată poate fi un factor decisiv. Formația lui Ferreira a reușit să câștige 3 din cele 4 jocuri disputate până în acest moment, iar aceasta poate bifa încă un rezultat pozitiv dacă lucrurile se vor păstra în aceeași ordine. Deși a jucat cu echipe destul de modeste până acum, Braga și-a făcut încălzirea pentru asemenea dueluri de primă mână și este pregătită să rămână pozitivă și după această seară. 11 goluri a reușit să marcheze Braga în aceste jocuri, având un atac extrem de puternic însă și o apărare care s-a prezentat destul de modest, primind 3 goluri de la Santa Clara și 2 de la Nacional, formații ce sunt nou-promovatele acestui sezon.

Sporting Lisabona are datoria să se mențină alături de Porto și Benfica în fruntea Portugaliei deoarece speră ca anul acesta să fie câștigătoarea unui nou titlu de campioană, așteptat de altfel de 16 ani de către fanii verzilor. Formația lui Peseiro a trecut prin momente dificile anul acesta când președintele clubului a înlăturat câțiva fotbaliști nemulțumiți de ceea ce se întâmplă la echipă, însă acest lucru nu a afectat echipa, și parcă noul sezon o prezintă pe Sporting mult mai convingătoare pe teren, atât în exprimare cât și pe tabelă. Șase meciuri oficiale au disputat Dost&Co în acest sezon competițional, bifând nu mai rezultate pozitive. Trei victorii și un egal în campionat, un succes în cupa Portugaliei și unul venit destul de recent, în Europa League în fața celor de la Qarabag, duel din grupele UEL câștigat cu scorul de 2-0. Verzii au un golaveraj de 7 la 3 în campionat, dovadă că eficiența la finalizare și așezarea bună în apărare au cumulat cu un succes continuu pentru aceștia.

Duelul se anunță extrem de interesant în această seară deoarece majoritatea specialiștilor merg totuși pe un echilibru între cele două formații, la fel și casele de pariuri care oferă cote extrem de echilibrate pentru acest duel, iar toate statisticile și planurile conduc spre acest lucru. Sporting are câștig de cauză în deplasările de la Braga, dar având în vedere parcursul din ultima vreme rămâne greu de crezută că va pierde, însă cel mai bun pronostic este un rezultat pozitiv al verzilor lui Peseiro care se prezintă mult mai așezați și mai atenți în compartimentul defensiv, loc unde Braga are mari probleme.

Pont Pariuri Wolfsburg - Bayern Munchen