Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bosnia vs Islanda ponturi pariuri și pronosticuri 23.03.2023

Bosnia vs Islanda este duelul din runda cu numărul 1 din calificările EURO 2024. Meciul va avea loc joi, 23 martie 2023, începând cu ora 21:45. Se impune echipa gazdă?
Bosnia vs Islanda
March 23,2023
21:45

Ponturi Bosnia vs Islanda

sub 7.5 game-uri câștigate de Noskova - cotă 1.75 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bosnia vs Islanda

Ca valoare și ca lot, Bosnia este clar echipa mai bună, cu mai mult potențial. Mă aștept ca Dzeko și compania să înceapă cu dreptul calificările, mai ales că Islanda este clar pe o pantă descendenta. Recomandarea mea este pronosticul „1 solist”, la o cotă de 1.80 la Unibet!

Bosnia

  • Bosnia vine după câștigarea la pas aș putea spune grupa din Liga Națiunilor, formată din România, Finlanda și Muntenegru. Ultimul joc disputat a fost chiar contra „tricolorilor”, pierdut cu 4-1, însă avea deja asigura primul loc.
  • „Dragonii” nu s-au descurcat la fel de bine și în preliminariile pentru Cupa Mondială, reușind doar o clasare pe locul 4, după Franța, Ucraina și Finlanda, dar înaintea celor din Kazakhstan.
  • Naționala condusă de Faruk Hadzibegic are prima șansă în duelul cu Islanda. Confirmă Dzeko & co. statul de favoriți?

ECHIPA PROBABILĂ: Sehic – Dedic, Sanicanin, Milicevic, Gazibegovic – Saric, Cimirot, Gojak – Prevljak, Dzeko, Demirovic

Islanda

  • Islanda este departe de rezultatele din 2016, când reușea să ajungă până în sferturile Campionatului European. În prezent, nordicii au dezamăgit atât la în Liga Națiunilor, cât și în preliminariile pentru Cupa Mondială.
  • În Liga Națiunilor, Islanda s-a clasat doar pe locul secund într-o grupă cu Israel și Albania, iar în calificările pentru CM 2022 s-au situat pe locul 5, după Germania, Macedonia de Nord, România și Armenia.
  • Naționala condusă de Arnar Viðarsson a disputat două partide amicale în 2023, cu Estonia (1-1) și cu Suedia (înfrângere cu 2-1).
  • 4.50 este cota la victorie cu Bosnia!

ECHIPA PROBABILĂ: Runarsson – Sampsted, Gretarsson, Magnusson, Olafsson – Johannesson, Palsson, Helgason – Thorsteinsson, Finnbogason, Gudmundsson

Pariază pe COTA 1.80 la Unibet!

Plasează pariul