Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bohemians vs Bodo/Glimt ponturi și pronosticuri 03.08.2023

Joi, de la ora 20:05, Bohemians primește vizita lui Bodo/Glimt în meciul decisiv din turul II preliminar al Europa Conference League. În tur a fost 3-0 pentru norvegieni. Cine se califică la finalul meciului de pe epet Arena?
Bohemians vs Bodo/Glimt
August 03,2023
20:05

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bohemians vs Bodo/Glimt

Diferența de scor a fost clar în avantajul liderului Norvegiei. Ceea ce s-a întâmplat în tur reflectă adevărata valoare dintre cele două echipe. Condusă cu trei goluri, Bohemians nu are ce pierde și trebuie să se arunce în atac, ceea ce mă face să vă recomand ambele marchează, cotă 1,65 la Superbet.

Ponturi Bohemians – Bodo/Glimt

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Bohemians

  • Unul dintre dezavantajele echipei din Cehia este că jocurile de pe terenul propriu nu se dispută pe terenul ei de casă, ci pe epet Arena din Praga.
  • Are deja trei meciuri oficiale și două au fost pierdute. Imediat după acel 0-3 din turul cu Bodo/Glim a evolua în runda a 2-a din campionat.
  • A pierdut cu 1-2 și în fața celor de la Teplice, iar acum este nevoită să câștige măcar la trei goluri dacă vrea să împingă meciul în prelungiri.

Bodo/Glimt

  • Campionatul Norvegiei este în plină desfășurare, iar Bodo/Glimt este lider autoritar chiar și cu eșecul suferit cu 0-2 în fața celor de Tromso. Cele două s-au duelat la finalul săptămânii trecute, în runda 17 a campionatului intern.
  • Lucrurile au stat diferit împotriva cehilor de la Bohemians. Meciul de pe terenul propriu a fost controlat în totalitate de Bodo/Glimt.
  • Formația în galben și negru a avut o posesie zdrobitoare de 72%. Mai mult, a convertit în gol trei din cele șapte șuturi trimise pe spațiul porții. Gronbaek, Pellegrino și Runar Espejord au înscris pentru norvegieni.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Europa Conference League!

Plasează pariul