Bohemians - Limerick. Gazdele sunt favorite.

O nouă etapă se deschide în fotbalul irlandez cu o serie de patru partide care cu siguranță vor fi pe placul publicului. Ziua de vineri începe cu meciul dintre Bohemians și Limerick programat de la ora 21:45 pe Dalymount Park în Dublin. Jocul va alinia la centru două formații care sunt în luptă directă pentru a rămâne în primul eșalon, astfel că vom avea parte de un joc extrem de tensionat.
Bohemians

Bohemians antrenată de la margine de Keith Long nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, aflându-se în acest moment pe locul 7, la patru puncte de retrogradare. Acest lucru este singurul la care ar trebui să se gândească fotbaliștii lui Long pentru a încerca să obțină toate cele trei puncte în această seară. Ultimele jocuri înregistrate de Bohemians au adus în clasament nu mai puțin de 7 puncte care au contat enorm la motivația jucătorilor. Deși au pierdut în urmă cu trei etape pe teren propriu împotriva celor de la Sligo Rovers cu scorul de 0-3, în penultima partidă au reușit să scoată un rezultat excelent împotriva celor de la Bray, scor 6-0. Bucuria nu a durat mult, iar runda trecută au pierdut pe terenul celor de la Dundalk, scor 2-0, dar jocul celor de la Bohemians arată o creștere considerabilă.

Limerick, oaspetele acestei partide, pornește la casele de pariuri cu șansa a doua datorită locului ocupat în campionat și a lipsei terenului propriu. Am putea spune că forma indică parcusul eficient sau ineficient al unei echipe, dar nici de această dată nu îi putem acorda credit oaspeților care au pierdut 3 din cele 5 jocuri. Dacă înainte cu câteva săptămâni ghinionul lovea clubul și pierdea de două ori consecutiv cu scorul de 2-1 în fața celor de la Derry City și St.Patricks, partide din care merita măcar două puncte, norocul s-a reîntors etapa trecută cu același scor, Limerick reușind să câștige în fața celor de la Waterford și sunt back in bussiness în lupta pentru retrogradare. Situația nu este chiar atât de rea, iar cu o dorință mai mare decât adversarul poate surprinde plăcut în această seară.

Gazdele sunt net favorite conform caselor de pariuri, dar acest lucru nu este de departe un fapt care să ne facă să pariem pe clubul din Dublin, deși are totuși o forță în plus față de oaspeți. Cred că Limerick are puterea să marcheze pe Dalymount Park mai ales că Bohemians se prezintă destul de slab pe teren propriu în ultima vreme, în timp ce oaspeții par să le priască terenul străin.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc