Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bodo/Glimt vs Pyunik ponturi și pronosticuri 10.08.2023

Joi, de la ora 19:00, la Bodo, Aspmya Stadion găzduiește prima manșă din turul III preliminar al Europa Conference League unde Bodo/Glimt și Pyunic Erevan se vor înfrunta.
Bodo/Glimt vs Pyunik
August 10,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bodo/Glimt vs Pyunik

Forma norvegienilor din ultimele dueluri disputate pe terenul propriu este una foarte bună și cum golurile nu au lipsit este de așteptat să vedem un meci frumos. Nu aș exclude ca oaspeții să înscrie și ei, dar cert este că vă recomand peste 2,5 goluri, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Bodo/Glimt – Pyunik

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Bodo/Glimt

  • În turul anterior s-a calificat fără emoții în detrimentul cehilor de la Bohemians pe care i-a învins cu scorul de 7-2 la general.
  • După ce s-a impus cu scorul de 3-0 acasă, Bodo/Glimt a pierdut în campionat, iar același scenariu s-a repetat și în urmă cu o săptămână.
  • Drept urmare, liderul Norvegiei vine după înfrângerea cu scorul de 2-3 suferită pe terenul celor de la Viking.

Pyunik

  • Neînvinsă în acest sezon competițional, Pyunik Erevan a acuzat din plin programul din ultimele săptămâni, iar în runda anterioară din campionat a remizat la 1 cu Ararat.
  • A fost primul duel după cinci victorii consecutive în care nu a câștigat. Patru din aceste victorii au venit în Europa Conference League.
  • În turul I a eliminat-o pe Narva, iar scorul general a fost 5-0. În al doilea tur s-a duelat cu suedezii de la Kalmar pe care i-a învins cu 4-2 la general după 2-1 acasă și în deplasare.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din cupele europene!

Plasează pariul