Blooming - The Strongest. "Tigrii" n-au mai castigat aici din 2014

Duminica noaptea, de la ora 02:30, pe "Estadio Ramon Tahuichi Aguilera Costas" din Santa Cruz, avem disputa Blooming - The Strongest, din campionatul bolivian. Ne asteptam la un duel echilibrat.
blooming The Strongest

Blooming se afla pe locul 7 in campionat, cu 16 puncte adunate in 12 meciuri, golaveraj 18-16. In ultima runda, a pierdut, in deplasare, cu San Jose, scor 1-4. Pe teren propriu, sunt patru partide fara infrangere si cu goluri multe marcate, insa „afara”, Blooming are trei infrangeri in ultimele patru dispute.

A marcat in 13 dintre ultimele 15 meciuri de pe propria arena, dovada ca Blooming se simte incomparabil mai bine atunci cand joaca in fata propriilor suporteri.

The Strongest este liderul din Bolivia, cu 28 de puncte adunate in 12 runde, golaveraj 27-11. In ultima etapa, a castigat, acasa, cu Nacional Potosi, scor 2-0. Este o placere sa-i privesti pe „tigrii” jucand, dar mai mult pe teren propriu. In deplasare, The Strongest a marcat totusi 9 goluri in 5 dispute, insa nu se compara cu cele 18 de „acasa”.

Blackburn n-a jucat in fiecare meci si se afla abia la cota 11 in clasamentul golgheterilor, desi a inceput foarte tare sezonul. Insa lotul lui Cesar Farias este unul numeros si valoros.

In stagiunea precedenta, fiecare formatie si-a castigat partida de pe teren propriu, Blooming cu 2-1, iar The Strongest cu 4-0. „Tigrii” n-au mai castigat la Santa Cruz din 2014, dar forma de moment ii avantajeaza. Blooming este insa o formatie valoroasa, care poate, pe teren propriu, sa castige impotriva oricui. Ma astept la multe faze de poarta si, de ce nu, la goluri.

Pronosticuri Wozniacki - Ka Pliskova