Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Blackpool vs Millwall ponturi pariuri și pronosticuri 28.04.2023

Duelul dintre Blackpool și Millwall este cel care va deschide runda cu numărul 45 din Championship, acesta fiind programat să se joace vineri, în data de 28 aprilie, de la ora 22:00, urmând să se desfășoare pe "Bloomfield Road", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Blackpool vs Millwall
April 28,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Blackpool vs Millwall

Această partidă este foarte complicată, fiind deschisă oricărui rezultat, astfel este greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, de aceea vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Ambele formații au nevoie de puncte, gazdele pentru a rămâne cu șanse la evitarea retrogradării, iar oaspeții pentru a avea în continuare speranțe la locurile de baraj. Așadar, ne așteptăm ca acestea dea totul pe teren și ne ofere un duel pe cinste, de aceea anticipăm spectacol. Vom miza astfel pe varianta golurilor, într-o cotă de 1.82 oferită de Betano.

Ponturi Blackpool – Millwall

Oaspeții câștigă - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Blackpool

  • După cum era de așteptat, pornește cu șansa a doua în această confruntare, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren, urmând ce-i drept înfrunte o adversară mai puternică, ce are de asemenea și un parcurs mai bun în campionat.
  • Gruparea gazdă are un parcurs dezamăgitor în actuala ediție de campionat, ocupând penultimul loc în clasamentul din Championship, cu 41 de puncte, fiind la trei lungimi de poziția 21, ultima ce își asigură evitarea retrogradării. Cele 44 de etape de până acum i-au adus zece victorii, 11 remize și 23 de înfrângeri, în urma acestor partide marcând 45 de goluri, primind 69.
  • Cei de la Blackpool au obținut șase puncte în ultimele trei runde de campionat, în acest interval pierzând o dată, cu West Brom, reușind însă victorii cu Wigan Athletic și Birmingham, impunându-se de fiecare dată la scor minim.

ECHIPA PROBABILA: Grimshaw; Gabriel, Nelson, Thorniley, Lyons; Fiorini, Patino, Bowler, Carey, Hamilton; Rogers

Millwall

  • Este fără îndoială o echipă mai bună, din multe puncte de vedere, motiv pentru care și pornește ca favorită la casele de pariuri, având resursele necesare pentru a obține un rezultat pozitiv, chiar dacă joacă în deplasare.
  • Oaspeții acestei partide se situează în prezent pe poziția a șaptea a clasamentului din Championship, fiind la egalitate de puncte cu Sunderland, ocupanta locului al șaselea, ultimul ce duce la baraj. Până acum, de-a lungul celor 44 de etape, și-au trecut în cont 18 victorii și 11 remize, suferind 15 eșecuri, de-a lungul acestor partide înscriind 51 de goluri, primind cu șapte mai puține.
  • Millwall traversează o formă slabă, având în vedere faptul nu a reușit decât o singură victorie în ultimele șapte jocuri. În acest interval a suferit patru eșecuri, ultimul venind în etapa anterioară, pierzând cu 2-1 în deplasarea de la Wigan Athletic.

ECHIPA PROBABILA: Long; McNamara, Hutchinson, Cooper, Malone; Saville, Mitchell, Burke, Flemming, Watmore; Bradshaw

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Blackpool

Pariază pe Cota 1.82 la Betano!

Plasează pariul