Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Blackburn vs Coventry ponturi pariuri și pronosticuri 19.04.2023

Confruntarea dintre Blackburn Rovers și Coventry este una programată să se joace miercuri, în data de 19 aprilie, de la ora 21:45, aceasta contând pentru runda cu numărul 43 din cadrul eșalonului secund al fotbalului englez, urmând să se desfășoare pe "Ewood Park".
Blackburn vs Coventry
April 19,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Blackburn vs Coventry

Ambele formații se luptă pentru a prinde un loc de baraj, astfel au nevoie de puncte în această confruntare, de aceea ne așteptăm dea totul pe teren pentru a obține un rezultat pozitiv. Așadar, ne așteptăm la un duel pe cinste, în care reușitele nu vor lipsi, de aceea pariem în consecință, pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.80 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Blackburn – Coventry

Zverev câștigă la o diferență de minim 2 seturi - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Blackburn

  • Conform cotelor oferite de casele de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, fiind ce-i drept o echipă ceva mai bună, care are de partea sa și avantajul propriului teren, acolo unde suporterii pot juca și ei un rol important.
  • Gazdele acestei înfruntări ocupă în prezent locul al șaselea al clasamentului, ultimul ce duce la barajul pentru promovarea în Premier League. Cele 41 de partide de campionat de până acum le-au adus 19 victorii și șase remize, suferind 16 înfrângeri, în urma acestor dueluri marcând 45 de goluri, primind cu două mai multe.
  • Cei de la Blackburn Rovers traversează însă o formă modestă, având în vedere faptul vin după cinci partide consecutive fără succes. După ce au pierdut pe rând cu Sheffield United, Birmingham și Norwich City, aceștia au remizat în duelurile cu Huddersfield și Hull City.

ECHIPA PROBABILA: Pears; Rankin-Costello, Hyam, Carter, Pickering; Travis, Morton, Szmodics; Brereton Diaz, Gallagher, Dolan

Coventry

  • Nu este deloc o echipă rea, dacă ținem cont de parcursul acesteia din actuala ediție de campionat. Este însă sub nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere, așa bookmakerii au toate motivele o dea ca outsideră, mai ales joacă în deplasare.
  • În prezent, oaspeții acestei înfruntări se situează pe poziția a șaptea a clasamentului, la un punct de adversarii lor, care au însă cu un meci mai puțin disputat. Până acum au reușit 16 victorii și 14 remize, suferind 12 înfrângeri, în urma acestor confruntări marcând 52 de goluri, primind 43.
  • După trei partide consecutive fără succes, cei de la Coventry au reușit o victorie. În ultima etapă, aceștia au făcut spectacol pe terenul lui QPR, impunându-se cu 0-3, astfel au un moral bun înainte de această înfruntare.

ECHIPA PROBABILA: Wilson; McNally, McFadzean, Doyle; Norton-Cuffy, Eccles, Sheaf, Hamer, Bidwell; Godden, Gyokeres

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Blackburn

Pariază pe Cota 1.80 la Betano!

Plasează pariul