Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Blackburn vs Burnley ponturi pariuri și pronosticuri 25.04.2023

Confruntarea dintre Blackburn Rovers și Burnley este una programată să se joace marți seara, de la ora 22:00, aceasta contând pentru runda cu numărul 38 din Championship, urmând să se desfășoare pe "Ewood Park", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Blackburn vs Burnley
April 25,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Blackburn vs Burnley

Blackburn Rovers încă se mai luptă penrtu locurile de baraj, având mare nevoie de puncte în această confruntare, astfel are toate motivele joace la victorie, mai ales beneficiază de avantajul propriului teren. De când și-a asigurat promovarea, Burnley nu a mai turat motoarele, însă rămâne în continuare o echipă periculoasă, de la care așteptăm minim un gol. Așadar, recomandăm un pariu pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.80 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Blackburn – Burnley

Ambele marchează - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Blackburn

  • Deși este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce era de așteptat, urmând totuși înfrunte o adversară mai valoroasă, care are de asemenea și un parcurs mult mai bun în această stagiune.
  • Gruparea gazdă se găsește pe treapta a opta a clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu Sunderland, formație aflată pe locul al șaselea, ultimul ce duce la baraj. Până acum, pe parcursul celor 43 de meciuri de campionat, a reușit 19 victorii și opt remize, pierzând de 16 ori, în toate aceste partide marcând 47 de goluri, primind cu două mai multe.
  • Blackburn traversează o perioadă modestă, fiind fără victorie de șapte partide. Le-a pierdut pe primele trei, fiind învinsă pe rând de Sheffield United, Birmingham și Norwich, urmând apoi patru egaluri la rând, cu Huddersfield, Hull City, Coventry și Preston.

ECHIPA PROBABILA: Pears; Rankin-Costello, Carter, Hyam, Pickering; Travis, Morton, Wharton; Thomas, Szmodics, Brereton Diaz

Burnley

  • Este fără îndoială cea mai bună echipă din Championship, care defilează în această stagiune, asigurându-și fără emoții promovarea în Premier League, acolo unde a jucat și în sezonul precedent.
  • Oaspeții acestei înfruntări se descurcă de minune sub comanda lui Vincent Kompany, fiind primii în clasament, la zece puncte de locul secund și la 17 de locul al treilea. Până acum au adunat nu mai puțin de 92 de puncte, reușind 26 de victorii și 14 remize, pierzând doar de trei ori. În toate aceste confruntări au marcat 81 de goluri, doar Middlesbrough având cifre mai bune în ofensivă în campionat.
  • După cum menționam, odată cu promovarea matematică în Premier League, cei de la Burnley nu au mai forțat, fiind fără victorie de trei meciuri, remizând mai întâi cu Reading și Rotherham, de fiecare dată în deplasare, pierzând în cele din urmă cu QPR pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Muric; Roberts, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen; Cork, Cullen; Manuel, Twine, Zaroury; Obafemi

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Blackburn

Pariază pe Cota 1.80 la Betano!

Plasează pariul