Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Besiktas vs Tirana ponturi și pronosticuri 27.07.2023

De la ora 21:00, Besiktas și Tirana vor juca în meciul I din turul II preliminar al Europa Conference League. Partida are loc pe Vodafone Arena Park.
Besiktas vs Tirana
July 27,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Besiktas vs Tirana

Experiența turcilor este una foarte mare și știu cum să trateze meciul cu Tirana cu atât mai mult că va evolua și pe terenul propriu. Aștept din partea ei să tranșeze calificarea din chiar primul duel și atunci recomandarea mea este victorie Besiktas la handicap (1,5 goluri), cotă 1,76 la Superbet.

Ponturi Besiktas – Tirana

peste 2,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Besiktas

  • În cei 120 de ani de la înființarea clubului a evoluat în peste 200 de meciuri în cupele europene și uneori la cel mai înalt nivel.
  • Besiktas Istanbul va juca joi al 231-lea duel din cupele europene și pleacă cu prima șansă în fata echipei din Tirana.
  • Va fi primul joc al turcilor din acest sezon competițional. Super Lig debutează pe 13 august, iar alb negrii joacă pe terenul lui Karagumruk.

Tirana

  • Tirana a fost implicată în competiție încă din turul inaugural. A jucat atunci într-o dublă manșă cu Dinamo Batumi.
  • Primul joc cu formația georgiană a avut loc în fața propriilor suporteri și s-a încheiat cu scorul de 1-1. Diferența dintre ele s-a făcut în deplasare, acolo unde Tirana a dat lovitura și s-a impus cu 2-1, 3-2 la general.
  • Pe de altă parte, Tirana pe teren străin a reușit să se impună în ultimele trei meciuri oficiale și de fiecare dată a înscris peste 1,5 goluri.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Europa Conference League!

Plasează pariul