Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Belgia vs Islanda ponturi si pronosticuri 10.07.2022

Duminca, de la ora 19:00, Belgia si Islanda se intalnesc la Manchester, pe Academy Stadium, in cadrul etapei 1 din grupele Campionatului European de Fotbal Feminin. Jocul face parte din Grupa D.
Belgia vs Islanda
July 10,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Belgia vs Islanda

Ambele sunt formatii cu un moral ridicat dupa rezultatele obtiunte cu putin timp inaintea finalului pregatirii. Cum nu au dat inapoi de la a inscrie, va recomand peste 1.5 goluri, cota 1.40 la Superbet.

Ponturi Belgia – Islanda

Peste 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Belgia

  • Vrea sa obtina victoria si nu are deloc un prim duel usor. Belgia a ajuns la Campionatul European dupa ce a ocupat locul 1 in Grupa H de calificare, acolo unde si Romania a evoluat.
  • De altfel, selectionata belgiana vine si acum dupa o victorie interesanta, dar totodata una asteptata. Aceasta a trecut cu 6-1 de Luxemburg, o formatie modesta.
  • Totusi, in ultimele patru dueluri, meciuri disputate in intervalul 16 iunie – 28 iunie a jucat patru dueluri, jumatate dintre ele pierdute fara gol inscris.

Islanda

  • Un meci de pregatire a avut Islanda in ultima luna si acela a fost duelul contra selectionatei similare a Poloniei. 3-1 a fost atunci scorul.
  • De asemenea, Islanda s-a calificat la Campionatul European 2022 dupa ce a luat locul 2 in Grupa F, acolo unde doar Suedia a fost peste ea.
  • Moralul este bun. In cele sase jocuri avute deja in 2022, Islanda a izbutit cinci victorii, iar intr-un meci a cedat cu 0-5 in fata SUA.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul