Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Belgia vs Austria ponturi pariuri și pronostic analizat 17.06.2023

De la ora 21:45, sâmbătă, Belgia primește vizita Austriei în cadrul etapei cu numărul 3 din calificările pentru Euro 2024. Meciul de pe King Baudouin Stadium va fi transmis la televizor prin prisma Digi Sport 3 și Prima Sport 2.
Belgia vs Austria
June 17,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Belgia vs Austria

Începutul curajos al celor două naționale mă face să acord mai multă încredere oaspeților decât o fac casele de pariuri. Pofta ofensivă mă face să cred că putem avea un duel spectaculos și în consecință vă recomand peste 2.5 goluri, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Belgia – Austria

1X - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Belgia

  • Belgia a stat în a doua rundă pentru că grupa care care cele două echipe fac parte este de 5 și în fiecare rundă câte o echip este nevoită să nu joace.
  • Totuși, singurul meci oficial pe care l-a jucat în campania de calificare la Euro 2024 a fost victoria cu 3-0 asupra Suediei.
  • În ceea ce privește clasamentul general al Grupei F, Belgia ocupă locul al doilea, cu 3 puncte și este la egalitate cu Suedia și cu 3 puncte sub Austria, dar are un meci mai puțin decât ambele echipe.

Echipă probabilă: Courtois; Castagne, Faes, Vertonghen, Theate; Onana, Tielemans, Mangala; Carrasco, Lukaku, Openda

Austria

  • Liderul surpriză al Grupei F, Austria are maximum de puncte după cele două confruntări pe care le-a disputat în compania celor mai slab cotate adversare.
  • Debutul a fost de zile mari, iar Austria a dispus cu 4-1 de Azerbaijan și totul datorită reușitelor lui Sabitzer (2), Gregoritsch și Baumgartner.
  • Ofensiva Austriei a continuat să fie la nivel înalt și împotriva Estoniei. După ce a ratat penalty-ul din minutul 17 a fost condusă cu 1-0 la pauză și a dat lovitura cu 2-1 datorită unei reușite ale aceluiați Gregoritsch care a ratat lovitura de la 11 metri.

Echipă probabilă: Bachman; Mwene, Alaba, Danso, Wober; Laimer, Seiwald, Sabitzer, Wimmer; Arnautovic, Gregoritsch

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările Euro 2024!

Plasează pariul