Meciul zilei: Belgia vs Elveția

Unul dintre cele mai tari dueluri din această seară din Liga Națiunilor este cel dintre Belgia și Elveția programat de la ora 21:45 pe King Badouin Stadium din Brussel. Cele două naționale au debutat cu dreptul în primul joc și iată cum se văd față în față într-un super meci care se anunță extrem de spectaculos.
elvetia

Belgia rămâne în continuare naționala în care își pun mari speranțe mulți specialiști ai fotbalului însă lipsește acea maturitate și experiență la nivel de selecționată pentru a reuși lucruri mai importante. Deși deține fotbaliști care joacă la cel mai înalt nivel, grupul nu este de o natură atât de înaltă pe cât se credea, lucru observat de altfel în semifinala pierdută în fața Franței, o selecționată mult mai bine construită prin aceste elemente. Belgia lui Roberto Martinez a impresionat plăcut de fiecare dată și va continua să o facă chiar și în campania aceasta de calificare. Jocul întâi din acest nou format a fost o simplă formalitate pentru belgieni care au câștigat fără prea mari probleme în fața islandezilor, scor 3-0, și iată cum moralul acestora se prezintă foarte bun înaintea duelului din această seară.

Belgia echipa probabila: Courtois; Alderweireld, Kompany, Boyata; Meunier, Tielemans, Witsel. Carrasco; Mertens, Lukaku, Hazard;

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Elveția s-a descurcat oarecum bine la Turneul Final din vară, dar au existat mari probleme în alcătuirea unui 11 competitiv, și aici vorbim de o egalitate cât de cât la nivelul tuturor compartimentelor. Dacă Shaqiri și Seferovic au făcut partide excelente în ofensivă, apărarea nu prea a strălucit și iată cum în fața Suediei formația elvețiană s-a oprit în CM din Rusia, însă sunt premise foarte bune pentru viitorii ani dacă lucrurile vor crește din ce în ce mai mult. Campania de calificare pentru CE a debutat cum nu se putea mai bine pentru selecționata lui Petkovic care își dorește să ia parte la încă un turneu european, dar până atunci au de trecut peste acest nou format, Liga Națiunilor. În primul joc au câștigat cu scorul de 6-0 în fața Islandei, un rezultat în care nimeni nu ar fi crezut, mai ales în privința atâtor reușite, iar cu siguranță această ofensivă se va păstra și în această seară, dar totuși cu o rigurozitate mai mare la nivel defensiv.

Elvetia echipa probabila: Sommer; Lang, Schar, Akanji, Rodriguez; Zakaria, Xhaka; Embolo, Shaqiri, Zuber; Seferovic;

Ponturi pariuri și pronostic analizat Belgia – Elveția

În mod cert analiștii prevăd o victorie clară a naționalei belgiene care totuși pe lângă terenul propriu, are de partea sa și un lot mult mai generos din punct de vedere valoric, fotbaliști care pot face diferența în orice moment, mai ales că forma la care se află în acest moment este destul de ridicată la echipele de club, lucru ce este de bun augur pentru Belgia. Voi miza așadar pe selecționata lui Roberto Martinez că va reuși un nou succes important în această seară, și chiar la un scor ce va înregistra minim 3 goluri pe tabelă.

Pont pariuri Stuttgart - Dortmund