Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Belarus vs Israel ponturi pariuri și pronosticuri 16.06.2023

Vineri, în data de 16 iunie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Belarus și Israel, ce contează pentru runda cu numărul 3 din calificările pentru EURO 2024, urmând să se desfășoare pe "Szusza Ferenc Stadion”, din Budapesta. Meci echilibrat?
Belarus vs Israel
June 16,2023
21:45

Ponturi Belarus vs Israel

1 solist - cotă 1.85 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Belarus vs Israel

Este de așteptat ca Israel să domine acest joc, dar nu cred că se va impune la scor foarte mare, asta pentru că nu traversează cea mai bună formă. De partea cealaltă, Belarus joacă modest și rămâne de văzut cum vor arăta în acest joc. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.95 la Winmasters!

Belarus

  • Belarus este cea mai slabă echipă din grupă. A pierdut ambele jocuri disputate până acum, 0-5 cu Elveția și 2-1 cu România.
  • De altfel, Belarus nu a mai câștigat un meci oficial de mai bine de 2 ani, respectiv din martie 2021 (4-2 cu Estonia).
  • În urma rezultatelor slabe, Belarus a încheiat pe 4 grupa de Liga Națiunilor și a retrogradat în Liga D.

ECHIPA PROBABILĂ: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev, Selyava, Yablonskiy, Ebong – Bakhar, Khvashchinskiy

Israel

  • Israel a început slab calificările pentru EURO 2024. A debutat cu o remiză, 1-1 cu cei din Kosovo, ca mai apoi să piardă fără drept de apel cu Elveția, scor 3-0.
  • Pe de altă parte, Israel a impresionat în Liga Națiunilor și a câștigat o grupă cu Islanda, Albania și Rusia. Astfel, a promovat în Liga A.
  • Casele de pariuri o dau mare favorite pe Israel, iar un succes este recompensat cu o cotă de 1.55. Meci ușor?

ECHIPA PROBABILĂ: Glazer – Dasa, Shlomo, Miguel Vitor, Leidner – Jaber, Lavi, Peretz – Haziza, Baribo, Solomon

Pariază pe COTA 1.95 la Winmasters!

Plasează pariul