Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Belarus vs Elveția ponturi pariuri și pronosticuri 25.03.2023

Duelul dintre Belarus și Elveția este unul programat să se joace sâmbătă, în data de 25 martie, de la ora 19:00, acesta contând pentru prima etapă din preliminariile EURO 2024, urmând să se desfășoare pe "Stadion Karađorđe".
Belarus vs Elveția
March 25,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Belarus vs Elveția

Diferența de valoare dintre cele două naționale este uriașă, Elveția fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență. Este favorita grupei, așa ne așteptăm își respecte acest statut și înceapă aceste preliminarii în forță, mai ales adversara este una mai mult decât accesibilă. Așadar, mizăm pe varianta „2 pauză / 2 final”, într-o cotă de 1.70 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Belarus – Elveția

Ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Belarus

  • Din punct de vedere al valorii, este mult sub nivelul adversarei sale, fiind de asemenea depășită și la capitolul experiență. Aceasta nici nu poate spune beneficiază de avantajul propriului teren, urmând dispute acest meci în Serbia, fără suporteri.
  • Bielorușii au speranțe infime la calificarea la EURO 2024, mai ales aceștia nici nu au în palmares vreun turneu final, așa pare greu de crezut își vor face debutul chiar la turneul din Germania, dispunând de un lot slab, cu care nu pot emite pretenții.
  • În precedentele opt partide disputate, naționala Belarusului nu a obținut decât un singur succes, în amicalul cu modesta națională a Syriei, impunându-se la scor minim. În acest interval a suferit patru înfrângeri, ultima venind în meciul precedent, pierzând cu 2-0 în amicalul cu Oman.

ECHIPA PROBABILA: Plotnikov; Volkov, Polyakov, Yuzepchuk, Khadarkevich, Malkevich; Bocherov, Yablonsky, Ebong, Klimovich; Khvashchynski

Elveția

  • Este fără îndoială o echipă mult mai valoroasă, ce are în spate un palmares mult mai bogat, jucând la nenumărate turnee finale, așa are și un mare plus de experiență, astfel nu este de mirare faptul pornește ca favorită la casele de pariuri.
  • Elvețienii sunt favoriții grupei, ceea de era de așteptat, ținând cont de valoarea lotului de care dispun, dar și de performantele obținute în ultimii ani. Din 2004 și până în prezent, aceștia nu au ratat decât un singur final, și anume EURO 2012. Vin după cinci turnee finale consecutive, la toate depășind faza grupelor.
  • Naționala Elvetiei a disputat ultimul joc în Qatar, la Campionatul Mondial, dând piept cu Portugalia în faza optimilor, pierzând în manieră categorică, fiind învinsă cu un neverosimil 6-1, bifând al cincilea eșec în ultimele zece partide disputate.

ECHIPA PROBABILA: Sommer; Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez; Xhaka, Freuler, Zakaria, Sow; Okafor, Embolo

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul