Belarus - Luxemburg. Ponturi pariuri și cote

Partida dintre Belarus și Luxemburg își va avea debutul de la ora 21:45 pe stadionul din Minsk, meci ce face parte din grupa D din Liga Națiunilor. Cele două selecționate nu sunt la prima experiență și cred că vor știi să pregătească foarte bine partida din această seară.
belarus luxemburg

Belarus nu a progresat aproape deloc în privința ultimelor campanii desfășurate, iar tocmai această instaurare a unui astfel de regim, Liga Națiunilor având numele, ar putea fi un ajutor imens primit de vecinii rușilor în privința unei poziții mai bune în campania pentru CE. Cu toate acestea, bielorușii sunt convinși de greutatea care îi așteaptă în acest drum, dar încearcă de la meci la meci să arate un fotbal mai bun. Debutul a fost perfect pentru selecționata lui Hleb care a câștigat detașat în fața lui San Marino, scor 5-0, dar care a remizat cu un scor alb în Moldova contra selecționatei de peste Prut, însă jocul a decurs nu mai înspre poarta moldovenilor, dovadă că bielorușii au o putere destul de importantă în privința ofensivei sau chiar a mijlocului de teren.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Luxemburg ar putea fi surpriza acestui nou format instituit de UEFA ca ajutor pentru selecționatele mici, oferind astfel șansa acestei naționale să urce pe o poziție care să îi permită să se lupte cât de cât aproape de granzii Europei. Încă din campania trecută, selecționata luxemburgheză a impresionat într-un mod destul de rezervat, reușind lucruri frumoase pe alocuri, dar observând totuși aceste elemente din partea unei națiuni care niciodată nu a excelat în acest sport, dar reușind în cele din urmă să iasă din sfera mediocră în care se afla și să încerce să atingă niște obiective îndrăznețe. Fotbalul luxemburghez s-a transformat într-unul german mai nou, fapt ce îl va ajuta enorm pe mai departe. Chiar prezența lui Dudelange în grupele UEL poate fi o confirmare a acestui lucru. În grupa din Liga Națiunilor, luxemburghezii sunt lideri cu 6 puncte după cele două jocuri disputate, câștigând în San Marino cu scorul de 3-0 și acasă contra Moldovei, scor 4-0, dovadă că fotbalul pare să intre într-o creștere substanțială din toate punctele de vedere.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Belarus – Luxemburg

Bookmakerii oferă o cotă extrem de mare naționalei conduse de luxemburghezul Holtz care totuși nu este chiar atât de jos comparativ cu adversarul din această seară, măcar din punct de vedere al jocului prestat, chiar dacă din perspectivă valorică nu există termen de comparație. Tocmai jocul este un factor decizional, iar cu precădere voi miza pe un gol marcat de către luxemburghezi în această deplasare deoarece bielorușii nu pot ține chiar atât de mult poarta intactă, și chiar să obțină un rezultat pozitiv în această seară.

Pont pariuri Manchester United - Juventus