Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Beitar Jerusalim vs PAOK ponturi și pronosticuri 03.08.2023

De la ora 20.30 are loc meciul dintre Beitar Jerusalim și PAOK Salonic. Este runda a 2-a din turul II preliminar al Europa Conference League și se pleacă de la 0-0. Cine câștigă meciul de pe Teddy Stadium?
Beitar Jerusalim vs PAOK
August 03,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Beitar Jerusalim vs PAOK

Echilibrul din partida tur cu siguranță că o să se vadă și în evoluția celor două echipe din cadrul meciului de joi seară. O mică greșeală în defensivă și le poate costa calificarea pe cele două echipe, motiv să cred că vor juca prudent. Recomandarea mea este sub 2,5 goluri, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Beitar Jerusalim – PAOK

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Beitar Jerusalim

  • În cele două meciuri care s-au scurs până acum din noua stagiune, Beitar nu a reușit să se bucure de succes. A pierdut cu Maccabi Haifa (1-3) și a remiza la Salonic.
  • Dominată pe alocuri, formația israelită a avut șansă datorită ratării unei lovituri de la 11 m pe care Schwab a avut-o în minutul 12 al meciului din tur.
  • Drept urmare, are acum nevoie de un joc mult mai bun pentru a rămâne în cupele europene. Nu a bătut-o niciodată pe PAOK în cele trei dueluri disputate.

PAOK

  • Dacă ne raportăm în ceea ce am văzut în tur atunci Răzvan Lucescu și elevii săi putem spune că au ratat o victorie importantă.
  • Statisticile au fost de partea elenilor, dar norocul a fost de partea cealaltă. Schwab a ratat un penalty, iar apoi meciul a fost tratat cu superioritate.
  • Singurul capitol la care a reușit să impresioneze PAOK a fost la posesie. 67% a fost posesia de care s-a bucurat în tur, însă 2 șuturi a trimis tot atâtea câte a reușit și Beitar.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Europa Conference League!

Plasează pariul