Ponturi MLB: Clayton Kershaw continua sa impresioneze!

L.A. Dodgers(44-26) vs New York Mets(31-37)

05:10 – Dodger Stadium, Los Angeles, California

Venim dupa un weekend nu tocmai reusit in baseball, insa cine ar putea sa ne ajute sa ne revenim, daca nu chiar cel mai in forma pitcher din liga: Clayton Kershaw (foto). Acesta incearca sa continue dominarea impotriva celor de la Mets si sa confirme forma excelenta prin care trec Dodgers in acest moment.

Dodgers au venit acasa dupa ce au avut doua deplasari foarte bune, contabilizand un scor de 5-1 in seriile din Cincinnati si Cleveland. Sefia in NL West division este incinsa, Rockies(46-26), Diamondbacks(44-26) si evident Dodgers(44-26) se lupta cot la cot. Toate echipele au o forma excelenta si toate ocupa un loc de playoff (primele 5) in conferinta National League. Vom vedea daca aceste cifre se vor pastra si la finalul sezonului regulat.

Clayton Kershaw are un scor de 9-2 in acest sezon de MLB, cu 2.23 ERA si 0.92 WHIP in ce 97 innings petrecuti in teren. Lui Kershaw ii plac duelurile cu Mets, fiind perfect in disputele directe cu acestia: un scor de 7-0 cu doar 1.29 ERA. Aceste cifre spun multe despre cat de dominant este pitcherul din Los Angeles in fata adversarilor de azi. Cifrele lui Clayton ii motiveaza se pare si pe colegii de pitching, trupa din Los Angeles fiind pe primul loc la acest capitol cu 3.33 ERA.

Pentru oaspeti pitcher va fi Zack Wheeler, cel care nu are un sezon prea grozav. Cifrele lui arata cam asa: 3-4 in cele 7 partide incepute ca titular, 4.48 ERA si 1.46 WHIP de-a lungul a 64.1 innings. Wheeler ii va infrunta pe Dodgers pentru prima oara in cariera si nu il vad prea bine la un astfel de debut.

Mets au reusit o victorie ieri impotriva celor de la Nationals, insa a fost singura dintr-o serie de 4 cu cei din D.C., toate partidele disputandu-se in New York. Il vad pe Kershaw aruncand din nou extrem de bine mingea, si ma astept la un scor mic, mai ales in privinta batterilor oaspeti.

Ponturi MLB:

L.A. Dodgers -1.5 > 1.75 @Betfair (incredere 9/10)

NY Mets marcheaza sub 2.5 runs > 1.83 @Netbet (incredere 7/10)

Bilant MLB: 28 0 20

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Recomandare MLB de la Girba Marius Alexandru Recomandare MLB de la Girba Marius Alexandru Sursa Foto:www.mlb.com Detroit----Yankees, ora 02.10.Informatii Detroit:Detroit este intr-o forma foarte slaba si nu o vad sa iasa asa curand. ...
Ponturi MLB de la Girba Marius Alexandru Ponturi MLB  de la Girba Marius Alexandru Sursa Foto:www.mlb.com Avem o perioada foarte buna si doresc sa continuam, nu va aruncati cu sumele pentru ca oricand poate veni un lost si de aceea va reco...
Ponturi MLB de la Girba Marius Alexandru Ponturi MLB  de la Girba Marius Alexandru Sursa Foto:www.Mlb.com Avem o perioada foarte buna si doresc sa continuam, nu va aruncati cu sumele pentru ca oricand poate veni un lost si de aceea va reco...