csss

Nu am apucat sa scriu de ambele meciuri ale zilei, cel dintre Tg Jiu si Timisoara incepand de curand, insa voi scrie cateva randuri despre acest meci.

BT Cluj Napoca primeste vizita lui CSM Oradea intr-un meci in care Clujul porneste favorita doar din pricina faptului ca joaca pe teren propriu, in rest, nu inteleg de ce.

Clujenii au 1-1 in campionat pana acum, pierzand cu 69-80 in fata Ploiestiului, insa un meci in care diferenta aceasta e prea mica pentru ce s-a intamplat pe parchet, si o victorie la Medias, un Medias slabit fata de anii trecuti, 71-86.

De partea cealalta, Oradea ramane aceeasi echipa care marcheaza mult. A marcat 108 puncte contra Universitatii Cluj, aceasta fiind a 2-a vizita in mai putin de o luna pentru oradeni in Cluj-Napoca, primul meci fiind castigat fara probleme de Oradea contra lui ” U ” Cluj, 108-81, pentru ca in etapa a 2-a sa piarda si ei contra Ploiestiului, 73-90.

H2H ultimele 5 meciuri : 3-2 Oradea.

Dorin Pintea, antrenorul celor de la BT, e constient de forta ofensiva foarte mare a oradenilor si spera sa-i opreasca, aceasta fiind arma principala a clujenilor spre victorie. Insa nu le va fi deloc usor. Hatten, Subotic, sunt doar 2 jucatori pe care Clujul va trebui sa-i opreasca astazi. Nu le va fi deloc usor. E inceput de sezon, e meci de 50-50, poate chiar un avantaj pentru Oradea datorita omogenitatii mai mari, cand e un astfel de meci, profitam de cota mai mare, la fel ca si la meciul Asesoftului.

Pronostic : CSM U Oradea @ 2.30 incl OT

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA – Cele mai in forma echipe din NBA se infrunta in Portland – 20-03-2018 Ultimul meci direct din Moda Center a fost unul de pomina Sursa foto: www.nba.com Seara trecuta partida din Quicken Loans si cea din Florida ne-a bifat toate pronosticurile pana in acel punct. Meciu...
Ponturi NBA – San Antonio Spurs se afla intr-o postura deloc fericita – 10-03-2018 Gregg Popovich se confrunta cu o situatie neintalnita  Sursa foto: www.nba.com De cand s-a infiintat San Antonio Spurs ca echipa, acestia au ratat post-sezonul NBA in doar 5 randuri. Vom vedea o ite...
Pariuri speciale – Este Dwane Casey un value bet pentru Coach of the Year? Lupta pentru cel mai bun antrenor este stransa anul acesta Sursa foto: www.nba.com Acum 2 zile a aparut pe blogul oficial NBA un sondaj "neoficial" referitor la principalii favoriti in ceea ce prive...