Ponturi NBA: mai spera Cleveland la o revenire?

Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors

Meciul 3 – 04:00 – Quicken Loans Arena, Cleveland – Ohio

In primul meci am mers pe Warriors si am avut castig de cauza. In meciul secund m-am gandit ca LeBron James & co. vor avea o replica mai buna. E adevarat, Cavs au redus mult din greselile primei dispute, insa nici asa nu au facut fata celor din Oakland.

Da, anul trecut Warriors au avut 2-0, si stim cu totii ce s-a intamplat. Insa lucrurile sunt diferite acum, Green, Iguadola sau Curry nu mai au probleme medicale si in plus, avem un Kevin Durant extrem de hotarat sa puna mana pe primul sau titlu in NBA.

Cleveland nu poate tine pasul cu Warriors, acestia au prea multe optiuni ofensive, o banca de rezerve superioara si un joc colectiv mai bun. Sunt doar cateva din atuurile echipei ce se va incorona campioana la finalul acestui sezon. Am curajul sa spun asta, am zis-o chiar inainte de a incepe finala NBA, Warriors sunt peste Cavs in acest moment si isi vor lua revansa pentru infrangerea de anul trecut.

Acum 7 ani trupa din Oakland era o necunoscuta ce se zbatea la jumatatea conferintei de vest. Acum in anii 2015-2017 s-ar putea sa asistam la cele mai mari realizari din istoria echipei.

James are un record important in meciul 3, insa va fi deranjat azi. Warriors nu vor veni la plimbare, au in minte clar acel “blew a 3-1 lead” de anul trecut si ii vad incercand un “sweep”, in aceasta finala NBA. Daca vor reusi acest lucru, va fi o premiera in baschetul de peste ocean.

Daca nici dupa ajustarile din meciul 2 Cavs nu le-au facut fata celor de la Warriors, nu vad cum lucrurile s-ar schimba in aceasta noapte, chiar daca meciul se desfasoara in Cleveland. Vad o noua dominare a oaspetilor ce sunt superiori la mai toate capitolele.

Pont NBA: Golden State Warriors castiga meciul > 1.61 @Betfair

Bilant playoff NBA: 37 0 22

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA: avem un nou trio de temut in Oklahoma? Ponturi NBA: avem un nou trio de temut in Oklahoma?NBA Aseara am anticipat cateva rezultate in a doua zi de NBA, insa performantele lui Booker si Gay au lasat de dorit, precum si cele al echipelo...
Ponturi NBA – Ne aduc Marc Gasol si debutantul Dennis Smith bani? Nebunia pronosticurilor din NBA reincepe Sursa foto: www.nba.com Noaptea trecuta am asistat la doua meciuri cu calitate foarte ridicata (chiar la nivel de playoff). Astazi se va juca grosul "primei ...
Ponturi NBA: ne asteapta o noapte plina de spectacol! Ponturi NBA: ne asteapta o noapte plina de spectacol!NBA Ieri noapte am avut un show incendiar intre Cavs si Celtics pe de o parte si Warriors vs Rockets ceva mai tarziu. Noaptea a fost umbrita d...