Ponturi NBA Finals – Vor termina Warriors cu 16-0 sau se va opune LeBron James?

Sursa foto: www.nba.com

Chiar daca ma asteptam ca finala NBA sa se termine poate pe 18 iunie, iata ca, Golden State Warriors si dinastia pe care au creat-o tind sa ma contrazica destul de tare. Din 2007, cand LeBron James juca prima sa finala de NBA, nu s-a mai inregistrat un “sweep” in finala, insa astazi putem fi martorii unei performante istorice (Warriors fiind unica echipa din istorie care sa termine 16-0 post-sezonul)!

(12-4) Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors (15-0)

(Scor general: 0-3)

  • “Regele” din Cleveland a tinut o conferinta de presa destul de lunga astazi si a dorit sa clarifice destul de multe lucruri. Imaginea de ansamblu pentru mine este ca LeBron James pare resemnat cu ideea ca va pierde inca o finala de NBA si se va indeparta de “fantoma din Chicago” (nr. Michael Jordan) pe care el insusi afirma ca o urmarea. James i-a blamat oarecum pe Warriors pentru creerea unei “dinastii”, insa sa nu uitam ca si el a facut echivalentul cand a plecat spre Miami.
  • Fanii din Cleveland erau pregatiti de o petrecere cu 3 minute ramase din Game 3, insa Kevin Durant a intrat in “Clutch Mode” si a facut ferfelita defensiva Cavalerilor, lucru ce a rezultat in ratari pe tranzitie ofensiva. Kyle Korver a ratat un “open look” care a spus ca-l va bantui toata viata, deoarece Cavaliers ar fi trecut in fata cu un avantaj de 5 puncte in acel moment, cu mai putin de 2 minute ramase din meci.
  • Nu stiu de ce este necesar pentru un jucator profesionist sa mai aiba motivatie la scorul de 0-3, dar consider ca, Cavaliers cel putin vor incerca sa se lupte cu istoria si LBJ & Kyrie isi vor da silinta pentru a nu fi batuti cu 4-0 in finala NBA!

LeBron James

  • In termeni istorici, doar Warriors si Showtime Lakers mai pasau la fel de bine mingea, iar Golden State sa nu uitam ca a realizat in sezonul regulat, recordul pentru meciuri consecutive cu 30+ pase decisive. In aceasta serie pana acum, au avut tot o medie de 30 de pase decisie pe meci si ma astept ca astazi, fara prea multa presiune pe ei, sa fie cat mai altruisti si sa realizeze cat mai multe pase!

Pronostic: Over 49.5 pase decisive reusite in meci @ 1.85 la Superbet

 

LeBron James

  • In meciul 3 nu am avut niciun fel de emotie cu acest pronostic, intrucat era deja castigator inainte de sfertul 4. Motoarele celor de la Cleveland Cavaliers sunt LeBron James si Kyrie Irving, iar cand acestea sunt la turatie maxima, s-a observat faptul ca pot pune probleme celor de la Warriors. Ma astept la inca un meci mare din partea Point Guard-ului celor de la Cavs.

“In momentul in care pasim in arena, trebuie sa dam tot ce avem mai bun din noi si sa ne lasam pana si sufletul pe parchet pentru o victorie!” – a spus intr-un mod foarte emotional Kyrie Irving inainte de Game 4.

Pronostic: Kyrie Irving over 34.0 puncte, recuperari, pase decisive @ 1.87 la Betano

  • Incredere 85%

Vlad

Analist baschet & NFL

Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Man » PONTURI Antwerp, Moscova, Stockholm » (19.10.2017) Man » PONTURI Antwerp, Moscova, Stockholm » (19.10.2017)"The European Open" așa cum mai este numit turneul ATP World Tour de la Antwerp se află abia la a două ediție și ia locul în calendarul an...
Ponturi fotbal – Everton – Lyon – Europa League sursa foto: espnfc.comMeci interesant pe "Goodison Park" In aceasta seara, incepand cu ora 22:05, Everton si Lyon se vor intalni pe "Goodison Park", intr-o partida in care ma astept ca loviturile...
Ponturi fotbal – Dynamo Kiev – Young Boys – Europa League sursa foto: espnfc.comDynamo Kiev poate lua o optiune importanta la calificare Incepand cu ora 22:05, Dynamo Kiev va primi pe "NSC Olimpiyskiy" vizita celor de la Young Boys, intr-o partida in ca...