Ponturi NBA: castiga din nou lejer Warriors?

Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers

Meciul 2 – 03:00 – Oracle Arena, Oakland, CA

Meciul 2 din NBA Finals este programat in aceasta noapte si ca de obicei, ne vom putea delecta cu spectacol la cel mai intalt nivel. In meciul 1 am vazut doua echipe ce au incercat inca din start sa-si puna amprenta in joc. S-a vazut cat de mult isi doreste Kevin Durant primul inel in NBA, si probabil ca-l va obtine, coroborat cu trofeul MVP.

Am avut o prima partida in care Warriors si-au dominat incet dar sigur adversarul, luand avans o data cu trecerea timpului. Ce se poate lua bun pentru Cavs din acest 113-91? Nu prea multe. Echipa a avut un procentaj de doar 34.9%, fata de 42.5% reusit de Golden State. La capitolul “turnovers” au stat si mai slab, Cavs au avut 20 in timp ce Warriors doar 4! Ca si cand nu era de ajuns, gazdele au recuperat mingea excelent pe faza ofensiva avand 106 incercari de reusita, in timp ce oaspetii doar 86. 12-0 la capitolul “steals” tot pentru Warriors, si tot ei au avut 31-15 in dreptul paselor decisive. Cu aceste cifre inregistrate nu e de mirare scorul afisat pe tabela.

Da, asa cum am spus-o Warriors sunt favoriti in aceasta finala NBA, insa Cleveland trebuie sa ne arate ceva in meciul din aceasta noapte.

Warriors i-au facut pe Cavs sa arate ca o echipa mediocra in acest prim meci al finalei. Oaspetii in frunte cu LeBron James au gresit foarte mult in teren si trebuie sa revada caseta meciului de cateva ori pentru a imbunatati ceva azi. Golden State a plimbat foarte bine mingea, fara individualitati, in timp ce Cavs au incercat sa revina in meci prin actiuni personale. Au avut o situatie disperata in partea secunda a intalnirii pe care nu au stiut sa o gestioneze.

Ei bine, azi vad altceva. Chiar daca sunt multe de indreptat pentru Cavs, cele 3 zile avut la dispozitie Tyronn Lue ar trebui sa fie suficiente pentru a regla lucrurile in teren. Ma astept la un duel mult mai echilibrat azi, si evident, ca LeBron James sa arate o alta fata. Nu a avut un prim meci chiar rau, cu 28 de puncte, insa azi il vad ceva mai furios in teren, iar Cleveland sa joace ca o echipa, nu individual.

Ponturi NBA:

Cleveland Cavaliers +8.5 puncte > 2.00 @Betfair
LeBron James marcheaza peste 31.5 puncte > 1.87 @Betano
Diferenta invingatoarei: 6 puncte sau mai putin > 3.25 @Netbet

Bilant playoff NBA: 37 0 19

NU AI VOIE SA RATEZI ACEASTA PROMOTIE DACA ESTI FAN AL BASCHETULUI

Castiga un freebet pentru a paria live pe finala NBA

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA: avem un nou trio de temut in Oklahoma? Ponturi NBA: avem un nou trio de temut in Oklahoma?NBA Aseara am anticipat cateva rezultate in a doua zi de NBA, insa performantele lui Booker si Gay au lasat de dorit, precum si cele al echipelo...
Ponturi NBA – Ne aduc Marc Gasol si debutantul Dennis Smith bani? Nebunia pronosticurilor din NBA reincepe Sursa foto: www.nba.com Noaptea trecuta am asistat la doua meciuri cu calitate foarte ridicata (chiar la nivel de playoff). Astazi se va juca grosul "primei ...
Ponturi NBA: ne asteapta o noapte plina de spectacol! Ponturi NBA: ne asteapta o noapte plina de spectacol!NBA Ieri noapte am avut un show incendiar intre Cavs si Celtics pe de o parte si Warriors vs Rockets ceva mai tarziu. Noaptea a fost umbrita d...