Ieri am scris de fiecare meci in parte, deci, nu stiu daca mai are rost sa reiau din nou fiecare meci. O sa scriu cate o fraza doar unde consider ca e important de subliniat ceva.

Aici aveti articolul de ieri.

Ieri am putut observa cam cate puncte marcheaza fiecare echipa, cum se desfasoara apararile, daca sunt surprize, daca nu..

Incepem cu primul meci, cel dintre Steaua si Oradea, acolo unde Steaua a fost incapabila sa concluzioneze conturile mai repede cu Oradea dupa ce au avut aproape si + 20 pe tabela de marcaj. Faptul ca ieri au revenit oradenii ma face sa cred ca a fost doar o intamplare din care Steaua a invatat. Spre deosebire de ieri, azi o sa aleg 2 bilete sa joc. De aceea, primul pronostic de primul bilet se indreapta spre o victorie a Stelei la minim 3 puncte la o cota de 1,57 la Superbet.

Al 2-lea pronostic de pe primul bilet face referire la meciul dintre Ploiesti si Timisoara. Timisoara e demonstrat inca o data de ce e in stare. Personal, as fi ales din nou un handicap de cateva puncte pentru timisoreni, insa mi-e frica de arbitrajul de azi..Zlatko a fost imperial in victoria Timisoarei, reusind sa inscrie 16 puncte in ultimele 13 minute. Timsoara a demonstrat ca poate sa joace de la egal al egal cu Asesoftul si asta sper sa se vada si astazi.

Timisoara + 10,5 @ 1,50

Bilet 1 : Steaua – 2,5 @ 1.57 + Timisoara + 10,5 @ 1.50

ploiesti2

Biletul 2 e format din meciurile ramase, ,, U ” BT Cluj vs Mures si Energia – Pitesti.

E drept, ieri Pitestiul a fost aproape de o victorie mare, insa cred ca oboseala din ultima perioada si-a spus cuvantul. Cu publicul aproape, Energia este principala favorita la trofeu si imi mentin aceasta parere. Nu cred ca gorjenii vor mai repeta greselile de ieri si se vor impune azi fara prea mari emotii.

Al 2-lea meci este cel mai interesant de altfel. Ieri, Adamovic si Dykes au fost imperiali. Clujul a jucat de multe ori fara solutii in atac, chiar daca au avut mult mai multe atacuri decat muresenii, dominandu-i la capitolul recuperari CLAR. Daca Lazar va fi azi la 100 % si Barro isi revine din somnul de ,, Frumoasa din Padurea Adormita”, Muresul are sansa ei azi.

Bilet 2 :

mures2

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA – Warriors reprezinta primul test de maturitate pentru Boston Celtics Kyrie Irving are o misiune dificila in noaptea aceasta Sursa foto: www.nba.com Seara trecuta am avut foarte multe meciuri disponibile insa din nefericire am fost plecat si nu am avut cum sa postez a...
Ponturi NBA – “Unicornul” Porzingis ii asteapta pe Cavaleri in New York Madison Square Garden va asista la un regal ofensiv Sursa foto: www.nba.com Forma celor de la Cleveland Cavaliers a fost principalul subiect urmarit de pariurile mele in acest start de sezon si iata...
Ponturi NBA – Ne ofera LeBron James ajuns la limita rabdarii un Value Bet? Se cumuleaza nervii si stresul in Cleveland Sursa foto: www.nba.com Vrem sa trecem repede peste episodul Whiteside (care a fost anihilat de Draymond Green si a jucat doar 16 minute aseara) si astazi...