Salutari,
Azi avem All Star Game la Bucuresti, un All Star in care tind sa cred ca avem parte de o cota excelenta in ceea ce priveste linia de under/over in aceasta partida.

buc
Daca ar fi sa vorbim de o favorita, aceasta ar fi cea a Sudului, jucatori extrem de valorosi, Ploiestiul, Pitestiul si Steaua dand majoritatea jucatorilor de acolo, in timp ce in Nord majoritatea jucatorilor sunt dati de Cluj si Mures, echipe ce se vor intalni in primul tur de playoff.
In alta ordine de idei, revenind la pronosticul pe care il voi alege, presedintele Federatiei Romane de Baschet a promis o schimbare in acest an de All Star Game. A promis ca echipele se vor apara mai mult si vor da o mai mare importanta apararii. Si poate ar trebui sa-l credem pe cuvant avand in vedere ca e pentru prima oara cand se premiaza MVP-ul competitiei cu o suma de bani, vorbim de 1000 de euro pentru MVP-ul acestui joc, o suma care acopera de multe ori salariul pe 2 saptamani a unui jucator mediu spre bun in campionatul Romaniei.
Scorul anului trecut ? 135-124 pentru SUD, MVP Louis Darby Jr. Organizarea de anul trecut de la Cluj? Impecabila. Cea mai buna din istoria vreunui ASG, Insa organizatorii si-au dat cu bata-n balta in momentul in care au pus 50 de lei pretul la bilete si s-au trezit cu 2500 de spectatori in loc de 3000, 3500.
Sa nu uitam ca cei din Nord fac parte din echipe care se apara a naibii de bine, Mures si Cluj. Si cu motivatia asta suplimentara pentru titlul de MVP..

Pronostic : Sub 257,5 @ 2,20 @ Superbet

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA – Russell Westbrook reprezinta un VALUE BET urias in noaptea aceasta Greseala de linie pentru Russell Westbrook? Sursa foto: www.nba.com Se pare ca, cadourile caselor de pariuri pentru noi nu s-au terminat cu Surebet-ul referitor la LeBron James (informatii aici). La...
Pariuri speciale – Cate suturi pe poarta va reusi Dinamo Bucuresti in derby? Baietii lui Vasile Miriuta vor fi motivati in seara aceasta  Sursa foto: www.cugetliber.ro Atat Dinamo Bucuresti, cat si FCSB aveau incercuite in calendar aceasta partida inca de cand s-a tras tinta...
Ponturi NBA – Predictiile lui Vlad pentru toate concursurile All-Star – 17-02-2018 Concursurile sunt mult mai echilibrate decat in ceilalti ani  Sursa foto: www.nba.com Omogenitatea (cei 3 jucatori care au inceput titulari de la 76ers) si dorinta mai mare de a castiga s-a vazut ie...