Biletul zilei : Bookmakerii ne ofera o cota foarte mare si Curry vrea sa profitam de ea / Asesoft Ploiesti – BC Mures

mures222222

 

( Tg Mures, play-off, meciul 3, editia 2014-2015,BC Mures – Steaua Eximbank Bucuresti)

Fara indoiala, asta e biletul zilei. Mie mi-a ajuns cu Asesoft favorita in halul asta de parca ar fi Barcelona cu Nimeni-n drum. Este reeditarea finalei de acum 2 ani si tot ceea ce trebuie sa facem in aceste 2 zile de jocuri la Ploiesti este sa jucam pe Mures. Pentru ca mi-e greu sa cred ca nu vor castiga 1/2 partide ,, Republica ” . Mi-e greu sa cred ca Muresul, la ce forma are, nu va ,, fura ” una vs Asesoft. Am pus ,, furat ” in ghilimele pentru ca asta se refera la a obtine o victorie pe teren. Din pacate, si vreau subliniez asta, din pacate..Asesoftul s-a bucurat de-a lungul anilor de arbitraje in favoarea lor si destul de evidente. Si cred ca nu aveau nevoie de asta. Pentru ca valoarea lor este una evidenta, este o echipa foarte competitiva, care, din pacate, a primit de multe ori ajutor pentru a castiga unele titluri. In speranta ca acest lucru nu se va mai repeta si in primele 2 meciuri, mi se pare imposibil ca Muresul sa nu castige cel putin una la Ploiesti.

Argumente.

1.  Muresul e neinvinsa in play-off, are momentum-ul de partea sa in timp ce Asesoftul a pierdut deja meciuri cu Timisoara si Targu Jiu, a aratat ca e vulnerabila in acest an, mai ales dupa plecarile lui ,, Hagi ” , Dee, Lee, Labovic sau Hayes.

2. Runkauskas vs Peciukas. Ei bine, aici vorbim de doi ,, asasini ” . Doi shooteri, doi killeri cu sange rece. Statisticile sunt de partea lui Runkauskas, care, dupa parerea mea, e cel mai bun shooter care a trecut in Romania vreodata. Da, si balanta ar putea inclina spre Asesoft, insa..

Daca Marius nu este intr-o zi buna, jocul Asesoftului sufera si sufera rau. De partea cealalta, daca Vaidotas nu joaca la nivelul sau obisnuit, Muresul, o echipa de shooteri extraordinara, are de unde ,, recupera ” diferenta. Sa ne gandim doar la Ivanovic, Adamovic sau Gajovic.

3. Back-up-uri / 6th man. Pelekanos vs Gajovic. Eh, aici e o problema pentru Asesoft.  Cand iti aduci un jucator cu nume precum Michalis, un jucator care a trecut pe la Olympiakos si Real Madrid, daca nu-ti confirma, e o problema. De asemenea, poti sa-ti aduci un jucator precum Gajovic, de la o echipa modesta oarecum, de la Feni, sa nu-ti confirme in primele meciuri pentru ca nu s-a acomdat, iar apoi, dupa ce s-a acomodat cu vestiarul, sala, coechipierii, antrenorul, tot, e esential in victorile pe care le aduce.

4. Muresul are un antrenor mai bun. Fara Dado, un om care merita respectul tuturor ca jucator si antrenor, nu stiu daca a deranjat vreodata pe cineva, acum avand ceva probleme de sanatate care-l tin departe de antrenorat ( get well soon, Dado ), Asesoftul traieste prin Ocokoljic, un antrenor care de multe ori mi se pare depasit de situatie.De partea cealalta, Prakuraitis de cand a venit la Mures, o duce din victorii in victorii. Si-a atras vestiarul de partea sa, jucatorii joaca si pentru el, e o placere sa urmaresti Muresul intr-un meci de campionat in momentul de fata.

5. Sala. Asesoftul nu are fani. Sau daca are, ii poti numara pana-n 100. In rest, sunt spectatori si atat. Comparand atmosfera de la Mures cu cea de la Ploiesti, da cu minus rau pentru prahoveni. In general, Asesoftul a avut intrare libera la majoritatea meciurilor de pana acum in campionat, in proportie de 95 % . Acum, e cu bilet de intrare. De vazut daca vor fi mai mult de 1000 de oameni in sala, comparat cu ce se va intampla la Mures, unde, sunt convins, nu vor mai fi bilete la o zi dupa punerea in vanzare a biletelor. Si aici vorbim de cca 2500-3000 de oameni ce vor asista la meciurile 3 si/sau 4.

 

Pronostic : Mures castiga meciul incluzand eventualele prelungiri @ 2.82 @ Superbet

UPDATE CU BILETELE :

inchideti

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA – Ne aduc Marc Gasol si debutantul Dennis Smith bani? Nebunia pronosticurilor din NBA reincepe Sursa foto: www.nba.com Noaptea trecuta am asistat la doua meciuri cu calitate foarte ridicata (chiar la nivel de playoff). Astazi se va juca grosul "primei ...
Ponturi NBA: ne asteapta o noapte plina de spectacol! Ponturi NBA: ne asteapta o noapte plina de spectacol!NBA Ieri noapte am avut un show incendiar intre Cavs si Celtics pe de o parte si Warriors vs Rockets ceva mai tarziu. Noaptea a fost umbrita d...
Ponturi NBA – Kyrie Irving vs LeBron James deschide balul in NBA Duel pentru sefia din Conferinta de Est Sursa foto: www.cavsnation.com Am fost nevoiti sa asteptam cateva luni bune pana a putea scrie in sfarsit acest articol. Sezonul oficial NBA 2017-2018 debutea...