Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Basaksehir vs RFS ponturi și pronosticuri 13.10.2022

Începând cu ora 19:45, Basaksehir o întâlnește pe RFS, în urma unei dispute din cadrul rundei 4 a Grupei A din Europa Conference League.
Basaksehir vs RFS
October 13,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Basaksehir vs RFS

Liderul grupei, Basaksehir a știut să pună problema în fiecare duel disputat și exact la fel mă aștept să facă și acum, iar recomandarea mea este pe măsură. Handicap Basaksehir este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Basaksehir – RFS

Peste 1.5 goluri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Basaksehir

  • În cupele europene a reușit să joace la un nivel ridicat și drept urmare și-a mai trecut în cont trei meciuri fără eșec. Toate aceste jocuri au adus-o pe prima poziție.
  • Are 7 puncte în Grupa A, acolo unde are același număr de golur înscrise și 0 în dreptul golurilor primite. După două victorii, în etapa trecută a fost egala lui RFS, 0-0.
  • Aceste meciuri din cupele europene uneori au afectat-o în campionatul intern, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Sivasspor. Deși a evoluat acasă, a pierdut cu 0-2.

RFS

  • Prestația ei din ultimele patru jocuri din toate competițiile a fost la un anumit nivel, iar rezultaele au fost și ele pe măsură. De două ori a câștigat, iar în alte două rânduri a fost egala unor echipe precum Basaksehir și Auda.
  • După acel 0-0 cu Basaksehir în care a fost echipă gazdă, a urmat meciul cu Auda, duel în care tabela acelui meci a indicat 1-1.
  • Ocupă locul al doilea în campionatul intern, cu cinci puncte mai puține decât liderul Valmiera, însă în Grupa A ocupă ultimul loc, cu doar două puncte.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul