Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Azerbaijan vs Kazakhstan ponturi si pronosticuri 25.09.2022

Duminica, de la ora 19:00, Azerbaijan si Kazakhstan se dueleaza in cadrul rundei cu numarul 6 din UEFA Nations League. Meciul este si la TV, pe Digi Sport 4, iar locul de desfasurare este Dalga Arena (Baku).
Azerbaijan vs Kazakhstan
September 25,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Azerbaijan vs Kazakhstan

Stiu ca vorbim despre soarta unei grupe care a fost scrisa si al carui rezultat este notabil pentru echipa gazda, dar nu cred ca oaspetii se vor da la o parte. Atunci, poate ca o sa ne ofere un joc deschis si astfel sa se inscrie peste 1.5 goluri, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Azerbaijan – Kazakhstan

peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Azerbaijan

  • In ultimele doua meciuri din competitie a reusit sa fie la inaltime si a dat lovitura de fieare data. Nu s-a intamplat sa castige oricum, ci a si inscris cel putin doua goluri.
  • Selectionata Azerbaijan a trecut cu scorul de 2-0 de Belarus, iar cu putine zile in urma a reusit sa castige cu scorul de 2-1 si pe terenul Slovaciei.
  • Datorita performantelor obtinute in aceste jocuri, cat si inainte, azerii au urcat pe locul 2 in Grupa 3 din Liga C, cu 7 puncte. Stau la adapostul unui singur punct fata de Slovacia si cu cinci puncte mai putine decat Kazakhstan.

Echipa probabila: Shahrudin Mahammadaliyev; Hojjat Haghverdi, Bahlul Mustafazada, Bedavi Huseynov, Elvin Dzhafarquliyev; Alexey Isayev, Eddy Silvestre; Ozan Kokcu, Emin Makhmudov, Ramil Sheydaev; Renat Dadaşov

Kazakhstan

  • In etapa trecuta a reusit sa obtina a patra victorie din cele cinci dueluri deja disputate in aceasta campanie de Liga Natiunilor.
  • Kazakhstan este singura neinvinsa din aceasta grupa si faptul ca este pe prima pozitie nu este deloc intamplator. Are 13 puncte, sase peste Azerbaijan.
  • Cu alte cuvinte, datorita succesului cu 2-1 in fata lui Belarus, Kazakhstan a reusit ca matematic sa se califice pentru promovarea in Liga B.

Echipa probabila: Igor Shatskiy; Sergey Maliy, Aleksandr Marochkin, Nuraly Alip; Mikhail Gabyshev, Aslan Darabaev, Samat Zharynbetov, Yan Vorogovskiy; Ramazan Orazov, Baktiyar Zaynutdinov, Abat Aimbetov

Pariaza la Superbet pe meciurile din Liga Natiunilor!

Plasează pariul