Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Austria vs Azerbaijan ponturi și pronosticuri 24.03.2023

De la ora 21:45, Linz găzduiește meciul dintre Austria și Azerbaijan, duel din cadrul primei etape a calificărilor pentru Campionatul European 2024. Cele două fac parte din Grupa F.
Austria vs Azerbaijan
March 24,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Austria vs Azerbaijan

Cu victorii pe linie în ultimele cinci meciuri, Azerbaijan nu prea pare să mai aibă frică și înscrie. Dat fiind faptul că este primul duel și joacă pe teren străin, nu are de ce să stea la cutie. În acest sens mă gândesc că nu ar fi exclus să înscrie și ea, iar atunci vă recomand peste 2.5 goluri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Austria – Azerbaijan

sub 16.5 game-uri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Austria

  • Foarte bună replica Austriei în precedentele două dueluri. Aceasta a câștigat cu 1-0 în fața Andorrei și a dispus cu scorul de 2-0 de naționala Italiei.
  • Împotriva Italiei a jucat la Viena, iar SChlager și Alaba au marcat atunci pentru succes reprezentativei austriece. Naționala stă bine și în meciurile directe cu Azerbaijan, pe care a învins-o în ultimele două jocuri , 3-0 și 4-1.
  • Din nou este favorită și de așteptat să debuteze cu dreptul. Peste doar câteva zile va juca cu Estonia, într-un meci tot acasă și în care va pleca cu prima șansă. Belgia și Suedia sunt adversarele directe pentru unul din cele două locuri.

Echipă probabilă: Lindner; Lienhart, Alaba, Wober; Mwene, Laimer, Seiwald, Adamu; Baumgartner, Sabitzer; Arnautovic

Azerbaijan

  • Lucrurile au început să evolueze de la un meci la altul pentru micuța Azerbaijan. Aceasta a ajuns la cinci victorii consecutive și de fiecare dată a înscris cel puțin două goluri.
  • În cel mai recent duel a avut-o drept adversară pe Macedonia de Nord, în deplasare. 3-1 a fost scorul unei partide în care a revenit de la 0-1 și a dat lovitua prin Cafarguliyev, Qurbanly și Sheydayev.
  • Chiar dacă acum este în căutarea unui alt succes, este outsider într-o grupă în care peste doar câteva zile va juca în Suedia.

Echipă probabilă: Balayev; Haghverdi, Mustafazade, Hasanalizade, Cafarguliyev; Almeida, Mahmudov; Sheydayev, Isayev, Kokcu; Gurbanli

Pariază la Superbet pe meciurile din preliminariile Euro 2024!

Plasează pariul