Austria - Irlanda de Nord. Ponturi pariuri și cote

Singurul duel din League B al noului format pentru viitoarele preliminarii ale CE din 2020 este cel dintre Austria și Irlanda de Nord ce se va disputa începând cu ora 21:45 pe Ernst Happel Stadion la Viena. La prima vedere partida se anunță destul de închisă, dar vom vedea care va fi tactica aleasă de cei doi antrenori cu privire la jocul din această seară.
irlanda de nord

Austria nu a reușit să prindă un loc la Turneul Final din Rusia datorită unei grupe în care selecționatele adverse au avut ceva mai multă experiență în jocurile respective, austriecii terminând perioada de calificări doar pe locul 4 cu 15 puncte, fiind la 4 distanță de barajul pentru CM. Totuși, aceștia în continuare rămân în spiritul unei selecționate care își dorește să facă performanță, iar un Campionat European ar putea să o ajute foarte mult în cultivarea unei experiențe destoinice în rândul fotbaliștilor săi. Din păcate pentru Alaba&Co, Liga Națiunilor a început cu o înfrângere pentru aceștia, 0-1 în fața Bosniei, și astfel sunt obligați jucătorii lui Foda să aibă o cu totul altă prestație în această seară. Posesia împreună cu fazele de atac au fost în număr destul de mare, dar fructificarea acestor elemente au fost în zadar la final pe tabelă.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Irlanda de Nord a progresat foarte mult în ultimii ani, începând cu campania de calificare în care a avut-o adversară pe România și ulterior în cea pentru CM din Rusia din această vară, pierzând barajul în fața Elveției. Dacă privim totuși la ce fotbal prezintă irlandezii în țara lor natală am putea spune că este uluitor faptul că această selecționată reușește să închege un lot de fotbaliști care să și arate fotbal pe lângă respectarea unor reguli de participare la astfel de campanii, dar o parte dintre ei joacă totuși la un nivel înalt, fapt ce o ajută enorm pe Irlanda de Nord să aspire totuși la niște obiective îndrăznețe. Și pentru naționala lui O Neill, Liga Națiunilor a început cu stângul, pierzând chiar pe teren propriu în fața Bosniei cu scorul de 1-2 după ce nord-irlandezii au încercat să întoarcă scorul de la 0-2, însă golul a venit prea târziu, deși au avut nu mai puțin de 26 de ocazii.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Austria – Irlanda de Nord

Cota oferită de bookmakeri este pe deplin acordată austriecilor care se prezintă favoriți clar la obținerea unei victorii în această seară, deși nord-irlandezii vin la Viena cu un spirit de învingători care cu siguranță va crea multe probleme efectivului austriec. Voi miza astfel pe un meci în care selecționata de pe tărâmul britanic nu va pierde la mai mult de 2 goluri în Austria, iar pentru curajoși putem încerca chiar un rezultat pozitiv.

Pont pariuri FC Hermannstadt - Astra