Aurora - Real Potosi. Oaspetii au uitat cum e sa castige pe teren strain

Duminica seara, de la ora 22:00, pe "Estadio Félix Capriles" din Cochabamba, avem disputa Aurora - Real Potosi, din Bolivia. Ambele formatii lupta sa evite ultimele locuri in campionat.
aurora

Aurora se afla pe locul 14, ultimul, in Bolivia, cu 7 puncte stranse in 12 runde, golaveraj 6-20. In ultima etapa, a pierdut, in deplasare, cu Destroyers, scor 0-1. A fost a patra infrangere in ultimele cinci meciuri. Aurora a cazut pe ultimul loc in clasament dupa victoria de sambata a celor de la Universitario Sucre, 1-0 cu Destroyers. Astfel, clubul din Cochabamba a ramas si cu „titlul” nedorit de cea mai modesta ofensiva din Bolivia.

Au fost doar doua victorii in actuala stagiune, ambele cu 1-0, si amandoua pe teren propriu – cu Nacional Potosi si cu Guabira. Are un singur meci de over in ultimele 10 jucate.

Real Potosi a legat doua victorii la rand si s-a salvat, cel putin in aparenta, pentru moment. Ocupa locul 12 in clasament, cu 10 puncte adunate in 12 meciuri, golaveraj 13-31. In ultima etapa, a trecut cu 4-2, acasa, de Bolivar. Totusi, sa tinem cont ca aceste doua victorii au venit in meciuri de pe teren propriu. In deplasare, Real Potosi are sapte infrangeri la rand si n-a castigat decat o partida dintre ultimele 20 – si aceea contra rivalei din oras, Nacional.

Real are cea mai slaba aparare din campionat, iar in cele 5 deplasari din acest sezon a incasat nu mai putin de 17 goluri.

Cele doua nu s-au mai intalnit in campionat din 2014, dar au jucat un amical la inceputul anului, castigat de Aurora, scor 5-1. Chiar daca gazdele joaca un fotbal urat, au tocmai acest avantaj in duelul de duminica – joaca pe teren propriu. Real Potosi nici ea n-are un joc mai bun, chiar si cu doua victorii la rand. Cred ca Aurora sta destul de bine in aparare incat sa forteze o victorie, una care ar urca-o mai sus in clasament.

Pronosticuri Pandurii Tg-Jiu - Sportul Snagov