Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Arsenal Tivat vs Alashkert ponturi și pronosticuri 20.07.2023

Joi, de la ora 21:30, pe DG Arena din Podgorica, Arsenal Tivat și ALashkert se vor duela în cadrul manșei retur a turului I preliminar Europa Conference League. 1-1 a fost scorul din prima partidă.
Arsenal Tivat vs Alashkert
July 20,2023
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Arsenal Tivat vs Alashkert

Mult mai experimentată, Alashkert a fost încurcată de curajul jucătorilor de la Arsenal Tivat, dar cred că până la urmă diferența aceasta de valoare își va spune cuvântul în meciul retur și reprezentanta Armeniei va trece în turul următor. Recomandarea mea este victorie Alashkert, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Arsenal Tivat – Alashkert

sub 2,5 goluri - Cota 2,10⭐
Pariază acum

Arsenal Tivat

  • Trei șuturi a reușit Arsenal Tivat să trimită pe spațiul porții formației Alashkert în meciul din urmă cu o săptămână. Doar unul dintre ele și-a atins ținta.
  • Dacă a existat un meci care i-a încurcat pe pariori în partidele din tur, meciul din Armenia a fost cu siguranță pe lista lor. Atunci Arsenal a produs surpriza și a dat lovitura prin golul reușit de Montenegro.
  • Mijlocașul ofensiv al reprezentantei Muntenegrului a stabilit scorul pauzei, 1-0 prin golul pe care l-a înscris în minutul 23 al meciului.

Alashkert

  • Favorită certă la câștigarea meciului din tur, Alashkert s-a făcut de râs și a încheiat doar 1-1 cu Arsenal Tivat, după ce a revenit de la 0-1.
  • A ținut mingea într-o proporție de 68%, dar cu toate acestea a înscris abia în minutul 66. Ustinov a fructificat atunci pasa venită din partea lui Yedigardyan.
  • Interesante sunt și cifrele pe care Alashkert le are în deplasările oficiale. A câștigat ultimele patru astfel de jocuri, dar toate au avut loc în campionatul intern.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din cupele europene!

Plasează pariul