Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Armenia vs Turcia ponturi pariuri și pronosticuri 25.03.2023

Sâmbătă, în data de 25 martie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida dintre Armenia și Turcia, ce contează pentru prima rundă din calificările pentru EURO 2024, urmând să se desfășoare pe "Vazgen Sargsyan Republican Stadium”. Se impun turcii ?
Armenia vs Turcia
March 25,2023
19:00

Ponturi Armenia vs Turcia

X2 - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Armenia vs Turcia

Turcia este clar favorită în acest meci și mă aștept să confirme acest statut. Nu cred că Armenia poate pune probleme, mai ales că diferența de valoare între cele două naționale este uriașă. Mă aștept la un start în forță al turcilor, iar recomandarea mea este pronosticul „2 & peste 1.5 goluri”, la o cotă de 1.90 la Winmasters.

Armenia

  • Armenia începe aventura în preliminariile pentru Euro cu un nou antrenor, respectiv Oleksandr Petrakov.
  • Rezultatele din ultima perioadă au fost foarte slabe. În Liga Națiunilor au încheiat ultimii într-o grupă cu Scoția, Ucraina și Irlanda, cu 3 puncte. Singurul rezultat pozitiv a fost cu Irlanda (1-0).
  • Trebuie spus faptul că armenii sunt fără victorie de 7 meciuri, timp în care au înregistrat o remiză și nu mai puțin de 6 înfrângeri.

ECHIPA PROBABILĂ: Buchnev – Voskanyan, Haroyan, Mkrtchyan – Dashyan, Grigoryan, Spertsyan, Hovhannisyan – Bichakhchyan, Babayan, Shagoyan

Turcia

  • Turcia nu a reușit calificarea la Cupa Mondială din Qatar, după ce a fost eliminată la baraj de Portugalia, însă a câștigat grupa din Liga Națiunilor. Naționala condusă de germanul Ștefan Kutz s-a clasat pe primul loc într-o grupă cu Luxemburg, Insulele Feroe și Lituania. Astfel, aceștia s-au calificat în Liga B.
  • Înainte de primul joc oficial din 2023, Turcia a disputat două partide amicale, cu Cehia și Scoția, ambele câștigate cu scorul de 2-1.
  • Turcia a câștigat de fiecare dată cu Armenia. Urmează un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Bayindir – Celik, Ayhan, Soyuncu, Kadioglu – Under, Ozccan, Calhanoglu, Akturkoglu – Dervisoglu, Dursun

Pariază pe COTA 1.90 la Winmasters!

Plasează pariul