Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Armenia vs Irlanda ponturi pariuri si pronosticuri 04.06.2022

Meciul dintre Armenia si Irlanda se joaca sambata, 4 mai, in runda cu numarul 1 din Liga Natiunilor - Liga B. Partida va avea loc pe "Vazgen Sargsyan Republican Stadium", cu incepere de la ora 16:00.
Armenia vs Irlanda
June 04,2022
16:00

Ponturi Armenia vs Irlanda

X pauza/2 final - Cota 5.20 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Armenia vs Irlanda

Ca forma de moment si valoare, Irlanda este peste Armenia. Ma astept sa se impuna, insa nu atat de usor, mai ales ca meciul se joaca Yerevan. Recomandarea mea este pronosticul „X pauza/2 final”, in COTA 4.75, pe care o gasiti la agentia de pariuri online 888sport!

Armenia

  • Armenia este cea mai slaba nationala din aceasta grupa, formata din Irlanda, Scotia si Ucraina – 17.00 este cota pentru primul loc!
  • Nu au avut nici o sansa in preliminariile pentru Cupa Mondiala din Qatar. Au incheiat grupa pe locul 4, dupa Germania, Macedonia de Nord si Romania, dar inaintea celor de la Islanda si Liechtenstein.
  • Trebuie spus faptul ca Armenia are o singura victorie in ultimele 11 jocuri! Un succes cu Irlanda este recompensat cu o cota de 4.65!

ECHIPA PROBABILA: Yurchenko – Ararat, Haroyan, Mkoyan, Hovhannisyan – Barseghyan, Spertsyan, Udo, Bayramyan – Bichakhchyan, Adamyan

Irlanda

  • La fel ca adversara sa, Irlanda nu va fi prezenta la Cupa Mondiala din Qatar, dupa ce a incheiat o grupa cu Serbia, Portugalia, Luxemburg si Azerbaijan pe locul 3, cu 9 puncte.
  • Trebuie mentionat faptul ca Irlanda are un singur esec in ultimele 12 partide! Cel mai recent joc a fost un amical cu Lituania, castigat cu scorul de 1-0.
  • De doua ori a dat piept cu Armenia, in 2010, respectiv 2011, ambele castigate (2-1, 0-1). Un succes in aceasta partida este recompensat cu o cota de 1.85!

ECHIPA PROBABILA: Kelleher – Collins, Duffy, Egan –  Coleman, Cullen, Hendrick, McClean – Ogbene, Robinson, Knight

Pariaza pe COTA 4.75 la 888sport!

Plasează pariul