Armenia - Gibraltar. Ponturi pariuri și cote

Sambata, de la ora 19:00, pe "Vazgen Sargsyan Republican Stadium" din Yerevan, avem disputa Armenia - Gibraltar, din Liga Natiunilor. Poate ca trupa gazda nu este o formatie galonata, insa aici se pune doar problema scoruluil.
armenia gibraltar

Armenia se bazeaza pe un singur jucator, vedeta lui Arsenal, Henrikh Mkhitaryan. Acest lucru nu ia prin surprindere pe nimeni, asa ca Armenia este undeva la „fundul” Ligii Natiunilor, jucand cu Gibraltar si Liechtenstein. In prima runda din Nations League, armenii au trecut de aceasta din urma, pe teren propriu, scor 2-1. N-a fost vorba de un joc slab al gazdelor, ci mai degraba de ghinion – 13 suturi pe poarta si doar doua goluri marcate. Mkhitaryan a si ratat un penalty la scorul 1-1, in repriza secunda.

In meciul doi, Armenia si-a demonstrat inca o data limitele, cedand in Macedonia, scor 0-2. Dar, din nou, armenii n-au jucat chiar catastrofal si puteau obtine mai mult.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Gibraltar si-a mai „cizelat” apararea, incasand „doar” 47 de goluri in preliminariile pentru Mondial. Spun asta deoarece in cele pentru EURO 2016, stabilisera un nou record, primind 56 de goluri in 10 partide. Singurele doua victorii au venit in partide amicale. De altfel, in 22 de meciuri oficiale, Gibraltar-ul a inregistrat doar infrangeri. Insa cele din Liga Natiunilor nu sunt asa dezastruoase.

Prima data a pierdut cu Macedonia, pe teren propriu, scor 0-2, pentru ca mai apoi sa se deplaseze in Liechtenstein si sa cedeze cu acelasi scor. Prima disputa a fost speciala, deoarece s-a jucat pe teren artificial si in conditii meteo nu tocmai prietenoase. Gibraltar-ul a incasat cel putin 3 goluri in 12 dintre ultimele 13 deplasari.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Armenia – Gibraltar

Este clar ca se va juca la o singura poarta, dar asa cum am mai spus-o si alta data, Gibraltar-ul nu este San Marino. Sigur, incearca sa se apere supraaglomerat, insa mai iese si cu mingea la picior. Are aceasta dorinta de a incerca sa joace si ea putinul fotbal pe care-l cunoaste. Armenia pune presiune pe astfel de echipe mici atunci cand joaca acasa, am vazut-o cu Liechtenstein, si ma astept sa se repete si acum. Vorbim totusi de cea mai slaba formatie din aceasta grupa.

Pronostic Armenia - Gibraltar