Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Argentina vs Arabia Saudită ponturi și pronosticuri 22.11.2022

De la ora 12:00, Argentina și Arabia Saudită se vor duela în runda cu numărul 1 a Grupei C de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar. Meciul are loc Lusail Iconic Stadium din Lusail.
Argentina vs Arabia Saudită
November 21,2022
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Argentina vs Arabia Saudită

Una dintre echipele favorite la câștigarea turneului este Argentina și tot ea este și o echipă care a demonstrat cât de mult contează apărarea pentru ea. Nu marchează ambele este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Argentina – Arabia Saudită

Peste 1.5 goluri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Argentina

  • Poate la ultimul Campionatul Mondial cu Lionel Messi în lot, Argentina este văzută printre favoritele la câștigarea turneului. Are o concurentă serioasă în echipa Braziliei.
  • De altfel, cele două s-au duelat și în calificările sud-americane, unde Argentina a termina pe locul al doilea, în spatele rivalei sale.
  • La fel de bine și promițător a evoluat și în meciurile care au urmat după încheierea calificărilor. A obținut patru victorii, una dintre ele într-un amical cu Italia. Celelalte dueluri au reprezentat victoriile cu Estonia (5-0), Honduras (3-0) și Jamaica (3-0).

Echipă probabilă: Martínez – Tagliafico, Otamendi, Romero, Molina – Allister, Paredes, Paul – Messi – Martínez, di María

Arabia Saudită

  • Calificarea ei la Cupa Mondială din Qatar nu este o surpriză, ci a devenit obișnuință, dacă ne raportăm la cele întâmplate din 1994 și până în prezent.
  • Arabia Saudită a reușit o singură dată să iasă din grupe și atunci în 1994, când a încheiat pe locul 12, mult peste locurile în care s-a clasat anterior.
  • În 2018 a fost abia a 26-a, însă speră să joace tot mai bine, pentru că în calificări evoluția ei a fost promițătoare. Locul 1 în Grupa B, cu 23 de puncte, unul mai mult decât Japonia.

Echipă probabilă: Owais – Shahrani, Bulayhi, Amri, Ghannam – Naji, Sharahili, Faraj – Dawsari, Brikan, Bahbri

Cea mai buna cota la pariul: Nu marcheaza ambele

*Cotele pot suferi modificari.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Mondialul din Qatar!

Plasează pariul