Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

APOEL vs Vojvodina ponturi pariuri și pronosticuri 27.07.2023

Meciul dintre APOEL și Vojvodina se joacă joi, 27 iulie, în turul II preliminar din Conference League. Partida va avea loc pe „Neo GSP Stadium”, cu începere de la ora 20:00. Se impun gazdele?
APOEL vs Vojvodina
July 27,2023
20:00

Ponturi APOEL vs Vojvodina

peste 2.5 goluri - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat APOEL vs Vojvodina

Diferența de valoare și experiență în cupele europene este uriașă, astfel că mă aștept ca APOEL să se impună în manșa tur, mai ales că joacă „acasă”. Recomand pronosticul „1 solist”, la o cotă de 1.55 la Winmasters!

APOEL

  • Vicecampioana Ciprului este mare favorită la calificarea în turul următor din Conference League – 1.39 este cota pentru a merge mai departe!
  • APOEL este o echipă cu multă experiență în cupele europene, aceștia fiind o prezența constanța în grupe. Anul trecut, cipriotii s-au oprit în play-off-ul Conference League, fiind eliminați de Djurgarden.
  • Campionatul intern încă nu a început, astfel că acesta este primul meci oficial din ultimele două luni. Se impun gazdele?

Vojvodina

  • Vojvodina a încheiat pe locul 5 sezonul în Serbia, ultimul loc ce a dus în cupele europene. Trebuie spus faptul că distanța dintre ea și campioana Steaua Roșie Belgrad a fost de 34 de puncte.
  • Ultima prezență în cupele europene datează din 2021. Atunci, sârbii era eliminați în turul II preliminar din Conference League de către Lask Linz (7-1 la general).
  • Poate Vojvodina produce surpriza cu APOEL? 5.80 este cota!

Pariază pe COTA 1.55 la Winmasters!

Plasează pariul