Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anglia vs Iran ponturi și pronosticuri 21.11.2022

De la ora 15:00, Anglia și Iran se vor duela în prima etapă a Grupei B de la Cupa Mondială 2022. Meciul are loc la Doha, pe Khalifa International Stadium.
Anglia vs Iran
November 21,2022
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anglia vs Iran

Fără doar și poate Anglia este o echipă prea bună decât Iran și atunci aștept ca rezultatul să fie în consecință. Câștigă Anglia la handicap (-1.5 goluri), cotă 1.96 la Superbet.

Ponturi Anglia – Iran

Victorie CSA Steaua - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Anglia

  • Evoluția Angliei în calificări a fost demnă de o echipă cu pretenții și nu s-a pus problema să nu încheie pe prima poziție, ceea ce s-a și întâmplat.
  • Harry Kane a fost cel mai bun marcator al calificărilor europene pentru Cupa Mondială 2022, cu 12 reușite din totalul de 39 pe care echipa lui le-a înscris.
  • Denumită „inventatoarea fotbalului”, Anglia la Mondial a reușit op singură dată să se impună, dar în 1966. În istoria fotbalului modern cea mai bună clasare este locul 4 ocupat în 1990 și 2018.

Echipă probabilă:  Pickford – Maguire, Dier, Stones – Shaw, Rice, Bellingham, Trippier – Sterling – Kane – Saka

Iran

  • Selecționata Iranului a mai jucat la Campionatul Mondial, dar de fiecare dată a părăsit competiția din grupe, iar cea mai bună clasare este locul 18 ocupat în urmă cu patru ani.
  • Selecționată asiatică a avut o singură dată probleme în Grupa A de calificare, terminând pe prima poziție, cu 25 de puncte, două mai multe decât Coreea de Sud.
  • Evoluția echipei a fost parcă ceva mai bună în meciurile de pregătire post competiție, unde a reușit să învingă Uruguay cu 1 la 0 și a remizat cu Senegal, 1-1.

Echipă probabilă: Beyranvand – Mohammadi, Hosseini, Pouraliganji, Moharrami – Amiri, Hajisafi, Ezatolahi, Noorollahi, Jahanbaksh – Teremi

Cea mai buna cota la pariul: victorie Anglia H -1.5

*Cotele pot suferi modificari.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Cupa Mondială!

Plasează pariul