Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andorra vs România ponturi pariuri și pronosticuri 25.03.2023

Sâmbătă, în data de 25 martie, de la ora 21:45, România își va începe aventura în preliminariile Campionatului European din 2024, aceasta urmând să se deplaseze pe "Estadi Nacional", unde va da piept cu Andorra, într-o partidă în care ne așteptăm să se impună clar.
Andorra vs România
March 25,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Andorra vs România

Naționala noastră este mult peste nivelul adversarei sale, din orice punct de vedere, așa ne așteptăm ca aceasta strălucească în această înfruntare, mai ales are mare nevoie de un rezultat cât mai bun, în special pentru moral. Mizăm pe faptul va deschide scorul devreme, încă din prima repriză, de aceea pariem în consecință, pe varianta „2 pauză / 2 final”, într-o cotă de 1.70 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Andorra – România

Fognini câștigă - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Andorra

  • Este o națională mică, ce dispune de un lot extrem de slab, mult sub nivelul adversarei sale, așa , după cum era de așteptat, agențiile de pariuri o dau ca outsideră clară în această confruntare, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren.
  • Naționala pregătită de Koldo Alvarez nu are cum spere la vreun turneu final, pentru aceasta fiind o reală performanță atunci când obține o victorie, acestea venind extrem de rar, de fiecare dată cu naționale de aceeași teapă.
  • Reprezentativa Andorrei vine după trei partide consecutive fără victorie. Mai întăi, aceasta a remizat cu Letonia în Liga Națiunilor, urmând apoi două înfrângeri, pierzând în amicalele cu Austria și Gibraltar, fiind învinsă de fiecare dată cu 1-0.

ECHIPA PROBABILA: Alvarez; Jesus Rubio, Vales, Alavedra, Cervos; Martinez, Rebes, M. Vieira, Pomares; Rosas, Cucu

România

  • Naționala noastră caută revină la primul turneu final de la EURO 2016 încoace, având o șansă foarte bună, picând totuși într-o grupă accesibilă, din care mai fac parte Belarus, Israel, Kosovo și Elveția, având mari speranțe la locul secund, care duce direct la turneul din Germania.
  • „Tricolorii” au ratat Campionatul Mondial din 2022, aceștia având de asemenea un parcurs dezastruos și în Liga Națiunilor, terminând pe ultimul loc într-o grupă cu Muntenegru, Bosnia și Herțegovina și Finlanda, retrogradând astfel în divizia C.
  • În ultimele trei jocuri, naționala pregătită de Edi Iordănescu a obținut două victorii, ambele în manieră clară, care ar trebui îi dea un plus de încredere. A reușit mai întăi un succes cu 4-1 în fața Bosniei, în Liga Națiunilor, pierzând apoi în amicalul cu Slovenia, pentru ca în cele din urmă se impună în manieră spectaculoasă în Moldova, câștigând cu un categoric 0-5.

ECHIPA PROBABILA: Niță; Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț; R. Marin, Cicâldău; Moruțan, Stanciu, Man; Alibec

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul