Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andorra vs Elveția ponturi pariuri și pronosticuri 16.06.2023

Vineri, în data de 16 iunie, cu începere la ora 21:45, va avea loc duelul dintre Andorra și Elveția, acesta contând pentru runda a treia din preliminariile Campionatului European din 2024, urmând să se desfășoare pe "Estadi Nacional", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Andorra vs Elveția
June 16,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Andorra vs Elveția

Diferența de valoare dintre cele două formații este uriașă, Elveția fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Vorbim de o națională cu pretenții, care în mod normal ar trebui se impună în manieră categorica, astfel , bazându-ne pe forța sa ofensivă, vom miza pe varianta golurilor, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.42 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Andorra – Elveția

Gazdele câștigă - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Andorra

  • Este una dintre cele mai slabe naționale de pe continent, aceasta fiind mult sub nivelul adversarei sale, din toate punctele de vedere, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsideră certă în această confruntare, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren.
  • Naționala pregătită de Koldo Álvarez nu a jucat la niciun turneu final, iar cu siguranță vor mai trece foarte mulți ani până când își va putea trece această performanță în palmares, având în vedere faptul fotbalul andorrez este la un nivel extrem de scăzut.
  • Reprezentativa Andorrei a început cu o înfrângere în aceste preliminarii, în prima etapă pierzând cu 0-2 în duelul de pe teren propriu cu România, dând apoi o mână de ajutor naționalei noastre, reușind obțină un rezultat de egalitate în Kosovo.

ECHIPA PROBABILA: Alvarez; C Rubio, Llovera, Guillen, Alavedra, Garcia; J Rubio, M Vales, E Vales, Cervos; Rosas

Elveția

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind o națională solidă, care joacă în mod constant la turneele finale, unde niciodată nu face act de prezență, astfel are multă experiență. Este mult peste nivelul adversarei sale, din punct de vedere al valorii, având resursele necesare pentru a se impune lejer, chiar dacă joacă în deplasare.
  • Elvețienii au jucat la nouă din precedentele zece turnee finale disputate în ultimele două decenii. Ultima dată au luat parte la Campionatul Mondial din Qatar, unde s-au oprit în optimi, pierzând în manieră clară cu Portugalia, după ce au ieșit dintr-o grupă cu Brazilia, Camerun și Serbia.
  • Elveția este fără dubii favorita grupei, începând preliminariile în așa manieră, câștigând clar primele două jocuri, impunându-se cu 0-5 în Belarus, făcând apoi spectacol și cu Israel, pe teren propriu, câștigând cu 3-0.

ECHIPA PROBABILA: Sommer; Lotomba, Akanji, Elvedi, Rodriguez; Freuler, Zakaria, Xhaka; Amdouni, Seferovic, Vargas

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul