Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andorra vs Austria ponturi pariuri si pronosticuri 16.11.2022

Confruntarea dintre Andorra si Austria este una amicala, aceasta fiind programata sa se joace miercuri seara, de la ora 19:00, urmand sa se desfasoare pe "Estadio La Rosaleda" din Malaga, unde ne asteptam ca golurile sa nu lipseasca.
Andorra vs Austria
November 16,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Andorra vs Austria

Austria este net superioara adversarei sale, atat din punct de vedere al valorii, dar mai ales al experientei, iar in mod normal ar trebui sa obtina victoria intr-o maniera categorica. Totusi, pentru ca primeste o cota infima, vom evita sa mergem pe mana sa, insa luam in considerare varianta golurilor, minim trei inscrise fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Recomandarea noastra primeste o cota de 1.40 la agentia de pariuri online Betano.

Ponturi Andorra – Austria

Ambele marcheaza - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Andorra

  • Este una dintre nationalele de pluton din Europa, care are in componenta lotului jucatori fara experienta, care evolueaza in campionate modeste. Asadar, dupa cum era de asteptat, porneste ca outsidera clara in aceasta confruntare, urmand totusi sa infrunte o adversara net superioara.
  • Micuta nationala nu are in palmares vreo participare la vreun turneu final, iar cu siguranta vor mai trece multi ani pana va bifa o astfel de performanta. Pentru aceasta, o adevarata realizare este atunci cand reuseste chiar sa obtina o victorie, indiferent de adversar.
  • Reprezentativa Andorrei nu a pierdut decat o singura data in precedentele cinci partide disputate, infruntand ce-i drept adversare modeste, mult sub nivelul Austriei. Vine dupa doua jocuri fara esec, invingand-0 mai intai pe Liechtenstein, remizand apoi cu Letonia.

Austria

  • Nu am putea spune ca este una dintre nationalele de top din Europa, insa este cu siguranta o nationala mult mai valoroasa, care are de asemenea si mult mai multa experienta, jucand totusi la cateva turnee finale de-a lungul anilor, participand la precedentele doua editii de Campionat European.
  • Austriecii nu au mai luat insa parte la un turneu mondial din 1998, fiind aproape de a se califica la editia din Qatar, ajungand la baraj, pierzand insa in faza semifinalelor cu Tara Galilor, fiind invinsi cu 2-1.
  • Recent, reprezentativa Austriei a luat parte la Liga Natiunilor, unde, desi a inceput cu un succes entuziasmant in fata Croatiei, castigand cu 0-3 in deplasare, a legat apoi cinci partide consecutive fara victorie. In acestea a pierdut de patru ori, ultima data chiar cu Croatia, pierzand cu 1-3 acasa.

Pariaza pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul