Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Algeria vs Guineea Ecuatoriala ponturi si pronostsicuri 16.01.2022

Duminica, in cea de-a doua etapa de la Cupa Africii, la Douala, pe Japoma Stadium, Algeria si Guineea Ecuatoriala se vor infrunta in Grupa E. Meciul incepe de la ora 21:00, ora Romaniei.
Algeria vs Guineea Ecuatoriala
January 16,2022
21:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Algeria vs Guineea Ecuatoriala

Faptul ca Algeria nu s-a impus in runda inaugurala a fost o surpriza, dar cred ca si-a invatat lectia si atunci n-o sa lase sa-i scape victoria. Mai mult, va recomand 1 pauza – 1 final, cota 1.90 la 888sport.

Ponturi Algeria – Guineea Ecuatoriala

X2 - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Algeria

  • Detinatoarea en-titre a trofeului, Algeria a evoluat modest in prima etapa, desi a dominat autoritar meciul cu Sierra Leone, dar nu a reusit sa inscrie.
  • A asaltat poarta echipei adverse din prima etapa si dovada ca omul meciului a fost portarul advers, dar si acum pleaca cu prima sansa.
  • Algeria este pe locul al doilea in Grupa E, cu 1 punct, iar victoria o poate duce pe prima pozitie si o poate duce matematic in fazele superioare.

Echipa probabila: M’Bolhi – Atal, Mandi, Benlamri, Bansebaini – Belkebia – Mahrez, Feghouli, Brahimi, Belaili – Slimani

Guineea Ecuatoriala

  • Outsider al Grupei E alaturi de Sierra Leone, Guineea Ecuatoriala urmeza sa plece din nou cu sansa a doua si in aceasta infruntare. Cele doua nationale urmeaza sa se dueleze in ultima etapa.
  • In prima etapa a intalnit Coasta de Fildes, intr-un meci unde a plecat si atunci cu cea de-a doua sansa, dar nu a contat pe tabela.
  • Au fost putine ocaziile cand a tras pe poarta ivorienilor, cu toate ca a luat gol inca din minutul 5 al , dar a fost suficient pentru a nu putea intoarce rezultatul.

Echipa probabila: Sapunga – Akapo, Obiang, Coco, Ndong – Salvador, Ganet, Machin, Buyla – Hanza, Nsue

Pariaza la 888sport pe Cupa Africii

Plasează pariul