Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Albania vs Moldova ponturi pariuri și pronostic analizat 17.06.2023

Sâmbătă, de la ora 21:45, Albania și Moldova se vor duela în etapa cu numărul 3 din calificările Euro 2024. Meciul de la Tirana de pe Air Albania Stadium va fi transmis la televizor de Prima Sport 4.
Albania vs Moldova
June 17,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Albania vs Moldova

Limitată din  punct de vedere ofensiv, Moldova are probleme în special când evoluează pe teren străin, iar Albania speculează foarte bine jocurile de acasă, așa cum s-a văzut și în această campania. Victorie Albania este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Albania – Moldova

Sub 2,5 goluri - Cotă 1.80⭐
Pariază acum

Albania

  • Albania în primul meci jucat în această campanie a fost învinsă cu scorul de 1 la 0 de către Polonia. Este singura partidă disputată.
  • Drept urmare, acum are ocazia să obțină și primul succes, dar și să părăsească ultima poziție pe care se află. Are 0 puncte și tot 0 în dreptul golurilor înscrise.
  • Faptul că joacă în fața naționalei Moldovei este de bun augur, dat fiind faptul că în ultimele lor două dueluri directe Albania s-a impus cu 2-0 și 4-0.

Echipă probabilă: Berisha; Veseli, Ismajli, Djimsiti, Hysaj; Abrashi, Asllani, Bajrami; Asani, Cikalleshi, Uzuni

Moldova

  • În ultimele patru dueluri Moldova nu a reușit să câștige. A înregistrat două remize și în alte două partide a fost învinsă de România (5-0) și Aezrbaijan (1-0).
  • Cu toate acestea, în campania pentru Campionatul European 2024 a înregistrat și o surpriză. A fost egala Cehiei în meciul din runda anterioară. 0-0 a fost scorul.
  • Cu două puncte strânse în urma celor două dueluri, naționala Moldovei se află pe locul al treilea, cu două puncte mai puține decât liderul Cehia.

Echipă probabilă: Railean; Craciun, Mudrac, Posmac; Revenco, Rata, Caimacov, Motpan, Reabciuk; Damascan, Nicolaescu

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din calificările Euro 2024!

Plasează pariul