Albania - Israel. Rezultat greu de anticipat pe Elbasan Arena

Elbasan Arena va fi gazda unu meci extrem de interesant între două selecționate care promit un meci foarte frumos pe ținutul albanez. Este vorba de selecționata gazdă, cea a Albaniei, și cea din Țara Sfântă, a Israelului. Partida își are debutul de la ora 21:45 și va crea multă isterie în rândul națiunii roș-negre care este pregătită să se dezlănțuie la Elbasani pentru selecționată.
albania israel

Albania este cunoscută ca un adversar extrem de dificil pe teren propriu, iar tocmai acest element poate fi cheia rezultatului pozitiv din această seară pe care speră să îl obțină. Naționala condusă de la margine de legenda fotbalului italian, Christian Panucci, nu mai reușească să se regăsească în ultima vreme, date fiind și rezultatele obținute de albanezi în ultimele confruntări, dovadă că atitudinea pozitivă și concentrarea continuă din rândul echipei la partidele amicale nu se simte nici măcar puțin față de jocurile oficiale. Într-o grupă cu Italia și Spania, albanezii au reușit să câștige 13 puncte, fiind un procentaj excelent pentru aceștia care își cunosc limitele și nu ar trebui să aibă îndoieli cu acest rezultat.

Israel vine pe Elbasan Arena cu gândul să ofere întregii națiuni prima victorie din acest nou format realizat de UEFA din cadrul Euro 2020, Liga Națiunilor fiind un prilej excelent pentru naționale de tipul celei din Golf. Alb-albaștrii nu au mai reușit în ultima vreme să obțină rezultate notabile, mai mult de atât fiind o victimă sigură în grupa pentru CM, stasticile spunând tot pentur echipa lui Hazan. Singurul amical disputat de naționala antrenorului israelit a fost cea contra României, scor 1-2 în fața tricolorilor. Lotul deținut de Hazan nu este unul deloc încurajator pentru performanță prea înaltă în această campanie, dar cu toate acestea, federația israelită speră într-un parcurs cât se poate de bun în această fază

Cele două selecționate s-au mai întâlnit în campania trecută pentru CM, acolo unde atât israeliții cât și albanezii au reușit victorii pe terenul adversarului. Cred că de această dată lucrurile nu se vor mai prezenta în aceeași manieră ca atunci, iar cu siguranță vom vedea un altfel de fotbal,  poate ceva mai defensiv, niciuna ne dorindu-și să debuteze cu stângul în această Ligă a Națiunilor. Cotele sunt destul de echilibrate dacă stăm să privim așa, dar eu am impresia că jocul din această seară va oferi toate cele trei puncte unei dintre naționale, Albania fiind cea mai indicată într-un asemenea context.

Pronosticuri Sepsi - FC Voluntari