Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Alashkert vs Debrecen ponturi și pronosticuri 27.07.2023

De la ora 18:00, Alashkert și Debrecen se vor duela în prima manșă din turul II preliminar al Europa Conference League. Se joacă pe Abovyan City stadium din orașul Abovyan.
Alashkert vs Debrecen
July 27,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alashkert vs Debrecen

Ambele echie au experiență și după cum au stat lucrurile în primul tur avem șanse mari să vedem un meci frumos, unde ambele echipe să își spună punctul de vedere. Ambele marchează este recomandarea mea pentru acest eveniment, iar cota este 1.90 la Superbet.

Ponturi Alashkert – Debrecen

Ambele marchează - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Alashkert

  • A trăit cu emoții și în turul I, dar cumva a reușit să joace la nivel înalt și să obțină fără emoții calificarea în acest punct al competiției.
  • Alashkert a reușit să treacă cu scorul de 7-2 la general de Arsenal Tivat. A fost 1-1 în Armenia și 6-1 pe teren străin.
  • Nu este surprinzător ca Alashkert se califică în turul al doilea preliminar al unei competiții. Joacă frecvent în cupele europene și are experiență.

Debrecen

  • Campionatul în Ungaria trebuie să înceapă, dar până când se dă startul Debrecen a jucat foarte meciuri de pregătire în ultimele două luni.
  • Cel mai recent dintre dueluri a avut loc cu o săptămână în urmă și a cedat cu scorul de 0-1 în fața formației Al Shabab.
  • Va fi meciul de debut al lui Debrecen în Europa Conference League. Nu a mai jucat în cupele europene din sezonul 2019-2020.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul european!

Plasează pariul