Al-Jazira - Al-Ain. Ponturi pariuri și cote

Miercuri, de la ora 18:45, pe "Mohammed Bin Zayed Stadium" din Abu Dhabi, avem disputa Al-Jazira - Al-Ain, din grupele Cupei Emiratelor Arabe Unite. De regula, cele doua formatii ne ofera meciuri spectaculoase.
al jazira

Al-Jazira a marcat si a incasat gol in toate partidele pe care le-a disputat in acest sezon, indiferent de competitie. In campionat, in ultima runda, a remizat, 1-1, acasa, cu Al-Sharjah, si a coborat pe locul 4, fiind, totusi, in continuare neinvinsa. Cand vine vorba despre Cupa, baietii lui Marcel Keizer se pot lauda cu un succes, 5-2 cu Al Fujairah, si o remiza, 1-1 cu Emirates Club.

Joaca spectaculos, evident, insa apararea a fost mereu punctul slab al formatiilor din Emirate. Dovada si meciul din Liga Campionilor Cluburilor Arabe, unde Al-Jazira a cedat in Arabia Saudita, contra celor de la Al Nasr, scor 1-4.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Al-Ain este si ea o formatie la fel de decisiva pe plan ofensiva precum adversarul de astazi. Doar ca trupa pregatita de Zoran Mamic are un meci in care n-a incasat gol in acest sezon, in victorie din campionat de la Al Nasr, scor 3-0. Al-Ain ocupa pozitia secunda in principala competitie interna, dupa ce-a remizat in ultima runda, 2-2 la Al Fujairah.

In Cupa, lucrurile merg ceva mai prost, cu o victorie, 4-1 la Al Sharjah, si o infrangere, 1-2, acasa, cu Al Nasr. Berg ramane si-n acest sezon principala arma in atac a celor de la Al-Ain.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Al-Jazira – Al-Ain

Meciurile de Cupa sunt mai putin „indraznete” decat cele de campionat, deoarece jucatorii au tendinta sa se relaxeze, mai ales strainii. Totusi, atunci cand vine vorba de asemenea dueluri, tensiune si dorinta de victorie ar exista si-n disputele amicale. In sezonul anterior, Al-Jazira si Al-Ain s-au intalnit de 3 ori, de doua ori in campionat si o data in Cupa, si de fiecare data am urmarit cel putin 3 goluri. Sunt doua formatii ofensive, dar cu serioase deficiente pe aparare. Normal ar fi sa vedem goluri si-n aceasta disputa.

Pronosticuri Polonia - Italia